Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Opel Aracım 30 Gündür Gümrükte

27 Haziran 2023 14:20

26.05.2023 tarihinde Elazığ Opel Fırat bayiisinde Opel Mokka araç için ödemesi yapıldı fatura kesildi akabinde noterde aracın tüm işlemleri yapıldı aracın ruhsat çıkartıldı plaka basıldı. Yetkili bayideki çalışanı '' araç 10 gün içinde gelecek'' dedi. Bu sözlerine istinaden aracın kaskosunu ve sigortasını yaptırdım. Aradan 10 gün geçti yetkili bayideki aynı çalışanı aradım cevap alamadım mesaj attım' 'ne zaman geleceğini bilmiyoruz' 'dedi. 10 gün sonra tekrar aynı şeyleri söyledi. 20.06.2023 tarihinde Opel Müşteri hizmetlerini aradım durumu belirtir açıklama yaptım aracın akıbetini sordum neden gelmediğini aracımın başına bir kaza mı geldiğini sordum. Aracın yazılım işlemleri için gümrükte bekletildiğini söylediler. Dönüş sağlayacaklarını söylediler. Aradan bir hafta geçti en azından mağduriyetimin gidermeleri için İkm araç tahsisi talebinde bulundum. Aradan 5 gün geçti tekrar aradım gün içinde arayacağız dediler saat 16 da tekrar aradım dönüş sağlayacağız dediler 26.06.2023 tarihinde 17:45 te aramışlar. Tekrardan aradım 28.06.2023 tarihinde cevap alabildim aracın 13 temmuzda geleceği söylendi. İkm araç için onay verildiğini bayinin sizi araması gerektiğini söyledi. Bayii yine aramadı. Bayiyi tekrardan aradım müşteri hizmetleri böyle dedi aracı almaya ne zaman gelmeliyim dedim cevap alamadım. Aradan 4 5 saat geçtikten sonra yetkili bayii çalışanı arayarak tatile girdiğini sisteme giremediğini onun için İkm araç veremeyeceğini söyledi. 26.05.2023 tarihinden bu yana 30 gündür ödemesini yaptığımız faturasını kestiğimiz kasko ve sigortasını yaptığımız aracı halen alamadım. 30 günde aracın yazılım işlemleri sürer mi. Müşteri bu kadar mı parasıyla mağdur olur. Opel gibi bir marka bunu nasıl izah edecektir. Otomotiv sektörü ciddi markaların işidir. Şikayetlerimi her yerden yapacağım.

profile profile profile

Derya

Aracınızı teslim alabildiniz mi? Bu süreçte neler yaptınız tavsiyeniz olur mu?

Derya

Merhabalar. Benzer bir durum yaşıyoruz aracın ödemesi, trafik ve kaskosu yapıldı. Önce emniyet sisteme girecek denildi. Şimdi de girişi Opel Türkiye yapacak deniliyor. Yazılı bilgi ya da tarih verilmiyor. 31.07.23 de ödemesi yapılan ve işlemleri bitti denilen aracın ruhsatı basılıp teslim edilemiyor. Bugün 02,09,23 ve halen bilgi yok. Zaten yazılı bilgilendirme yapılmıyormuş. Bayi Opel'i etiketleyip şikayet edebilirsiniz diye öneride bulundu. Gerçekten çok yaratıcı

Ali
Ali