Nazer Otomotiv'de Çifte Sorun: Araçlarım Hasarlı Ve Hareketsiz

Hasan
19 Ekim 2024 13:58

2023 yılında Nazer Otomotiv'den 2 adet Opel Corsa satın aldık. 1 Temmuz 2024 tarihinde beyin arızası nedeniyle Opel Corsa aracımızı Nazer Otomotiv'e teslim ettik. Yurt dışından parça istendiği söylendi ve ağustos ayı sonuna kadar ancak problemin çözüleceği belirtildi. Ağustos ayında firma servis sorumlusunu aradığımda parçanın arızalı olduğunu ve aracı çalıştıramadıklarını söylediler ve yurt dışından tekrar parça talebi yapıldığı bilgisi verildi. Bu süreçte firma otoparkında bekletilen aracıma başka bir müşterinin çarpması sonucu aracım hasar aldı. Tutanak için bizi davet ettiklerinde hasarın karşı tarafın sigortasından karşılanacağı, dosya açılması gerektiği ve kendilerinin sorumlu olmadığı gibi açıklamalar yaptılar. Bugün 19.10.2024 ve araç ile ilgili hiçbir gelişme yok, inanın sadece tabeladan ibaret bir firma olup hizmet ve müşteri memnuniyeti sıfır.

Gelelim diğer konuya; ikinci arabamı satma kararı aldım ve bir müşteri ile anlaştım ve aracın ödemesini de aldım. Fakat araç 30000 km bakımı geçtiği için 18.10.2024 tarih ve 11:30 için Nazer Otomotiv'den randevu aldım. Araç bakımı için kendilerine aracımı teslim ettim, aynı gün saat 16:00 gibi Nazer Otomotiv'den arandım, araç bakımının bittiğini fakat test için bir personelin araç ile dışarı çıktığı ve kaza yaptığı bilgisini verdiler. Şu an aracın sağ iki kapısı ve sağ arka çamurluğunun değişmesi gerektiğini, bunun için karşı taraf ile tutanak tutulduğunu ve tutanağı imzalamamı istediler. Bu durumda hiçbir şekilde kendilerinin hatalarını kabul etmediklerini ifade ettiler. Her ne kadar aracı sattığımı ve ödemesini de aldığımı karşı tarafa ne şekilde izah edeceğimi kendilerine anlatsam ve sorsam da, sanki suçlu taraf benmişim gibi ilgisiz ve sorumsuzca bunu karşı tarafın sigortasından çözelim çözümü ile karşıma gelmektedirler. Şu an süreci iki aracım için de mahkemeye taşıdım ve Opel yurt dışı genel müdürlüğüne de gerekli şikayetleri yapmak için süreci başlattım.

Oğuzhan
Oğuzhan

Merhaba, benim de aracımda motor beyin arızası var ve yurt dışından parça bekliyoruz. Sizde son durum nedir, parça geldi mi geldi ise ne kadar sürede geldi?

Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aracım 3 Aydır Serviste, Mağduriyetim Giderilmiyor!

Görkem
20 Haziran 2025 14:16
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
11 Ekim 2024 18:03
Temel sonuçtan hiç memnun değil

Temel
22 Ağustos 2024 21:35