Temel sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 21:35

Kocaeli Gebze Nazer bayisinden sıfır Opel crosland aldım. Arabanın sol ön çamurluk üzerine ne olduğu belli olmayan bir leke, iz var. Sağ ön kapı açılınca kenarda çapaklar var. Bagaj kapağı kapanmama sorunu var. İstetme kenarında iki parça halinde yama var. Bütün kapıların kilit kısımlarında izler var. Bütün bunları bayi servisi ile görüşüp dosya açtırıp merkeze gönderdik dediler. Hata olduğunu bayi açıkça söylüyor ama bugün 22.07.2024 de genel merkezden B****** hanım arayıp bütün bunların problem olmadığını yeni araç verilmeyeceğini ve bunların değer kaybına yol açmayacağını size sadece bakım hediyesi verelim deyip sorunu çözmeden ilgilenmeden kapattılar. Ben sorunum çözülmesini istiyorum. Yeni kusursuz ayıplı olmayan kusurlu olmayan bir araç istiyorum. Ya da maddi değer kaybımın tarafıma ödenmesini istiyorum.

Emrah
Emrah

Herhangi bir dönüş ya da başka bir şey oldu mu. Aynı sıkıntılar bende de var kapılarda iz ve bagajda yama

Temel

Şubat'ta ilk duruşma gerçekleşti. Bilirkişi atandı aracı incelediler resim çekildi. Bikirkisi raporunu bekliyorum ve ikinci duruşma Mayıs ayında.

Temel

Hakkım olanı almak için mücadelemi başlattım. Hem bayii hem de genel merkez ile bir çok kez görüştüm ama maalesef malının arkasında durmuyor hataları kabul etmiyor. Bayi problem var diyor genel merkez kabul etmiyor. Mahkemeye gittim arabuluculuk olması gerekiyormuş. Arabulucuya başvuru yaptım bu cuma toplantı var. Sonuç alınırsa iyi alınmazsa zaten mahkemeye vereceğim. Sizde hakkınızı arayın bence.

Nazer Otomotiv'de Çifte Sorun: Araçlarım Hasarlı Ve Hareketsiz

Hasan
19 Ekim 2024 13:58
Topcu sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Opel Combo Life Araçta Teslimat Anında Boya Ve Cam Kusurları, Bayi Ve Opel'den Çözüm Bulunamıyor

Topcu
02 Eylül 2025 01:07