Op. Dr. Şahnur Güler Muayenehanesi Burun Ameliyatı Perişanlığı

28 Kasım 2023 03:01

Beş yıl önce burun ameliyatı oldum ve burnumun son durumu nedeniyle nefes alıp veremiyorum. Geceleri nefes darlığı çekiyorum; burnumun yamukluğu gibi sorunları bile dile getirmiyorum. İnsanların sağlığıyla bu denli rahat oynanmamalı, yaşadığım mağduriyet karşısında hakkımı helal etmiyorum.

Yorumlar (28)

Ömer
Ömer

Kendisine ameliyat oldum ve tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim, hepimiz kendisinden çokça memnunuz Allah kendisine uzun ömürler versin gerek ameliyat öncesi gerek sonrası süreçte çok ilgili ve çözüm odaklıydı. Kötü yorum yapan arkadaşların klinikte kesinlikle hocamıza ya da asistanlara saygısızca bir davranış biçimi sergilemiş olabileceğini düşünüyorum, kontrollerimde şahit oluyorum bazı hastalar gerçekten ne istediğini kendisi bile bilmiyor.

Cihad
Cihad

Yorumların hepsi 1, 2 dakika arayla, aynı tarihte ve aynı tarzda yazılmış. Bu yorumların hepsi fake ' dir kıymetli okuyucular. İşini hakkıyla yapıyor buradan anlayabilirsiniz.

Sevcan
Sevcan

Uzun zamandır tanıyordum hocamızı sonunda ameliyat oldum burnumu yaptırdım sonuç tam istediğim gibi oldu

Havva
Havva

Burnum tam istediğim gibi oldu sayenizde çok teşekkürler

Batin
Batin

Burnum tam istediğim hocamız çok deneyimli çok profesyonel

Öykü
Öykü

Memnun kaldım doktor hanım burnumu harika yaptı

Merve
Merve

Sayenizde daha rahat nefes alıyorum burnumda istediğim görünüme kavuştu

Hülya
Hülya

Sayenizde kusursuz buruna kavuştum hayallerimdekinden bile daha güzel oldu teşekkürler

Esma
Esma

Ben hocamıza burnumu yaptırdım sonuçtan fazlasıyla memnun kaldım ne kadar teşekkür etsem azdır

Betüş
Betüş

Hocamızın sayesinde Daha özgüvenli birisi oldum Burnumun görünüşü artık çok güzel bu durum benim psikolojimi çok olumlu etkiledi

Aydan
Aydan

Hocamız işini çok iyi bir şekilde yapıyor Böyle olunca da sonuç harika oluyor size çok teşekkür ediyorum hocam İyi ki sizi tanımışım

Şule
Şule

Hocam sayenizde burnum çok güzel oldu size ne kadar teşekkür etsem azdır Çok sağ olun

Hayriye
Hayriye

Burnum hem kusursuz bir görünüme kavuştu hem de artık çok daha rahat nefes alıyorum Hocam size çok teşekkür ediyorum İyi ki varsınız

Emine
Emine

Hocama ne kadar Teşekkür etsem azdır çok çok güzel bir buruna sahip oldum sayesinde yan profilim çok düzgün duruyor artık çok memnun kaldım kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Moje
Moje

Bir arkadaşımızın önerisiyle hocamızın yanına gittim muayeneye oldum muayene sırasında kafama takılan her şeyi sordum hocamızın verdiği cevaplardan ne kadar profesyonel olduğu belli oluyordu teşekkürler

Safiye
Safiye

Burun ameliyatı için hocamıza ön muayene olmaya gittim kafama takılanlar tek tek sordum verdiği cevaplardan ne kadar donanımlı olduğu belli oluyordu Çok teşekkürler

Flankessswt
Flankessswt

Bir arkadaşım hocamıza burnunu yaptırdı Arkadaşım çok memnun kalınca Ben de yaptırdım Ben de çok memnun kaldım teşekkür ediyorum

Kübra
Kübra

Hocamıza bir tanıdığımın önerisiyle geldim İyi ki de gelmişim burnumu Tam istediğim gibi yaptı kendisine çok teşekkür ediyorum İyi ki varsınız hocam

Sultan
Sultan

Çok memnun kaldığım bir yer gerçekten iyi ki gitmişim görüntüsünü çok beğendim yandan bakınca da ayrı güzel asla çok kalkık istemiyordum tam istediğim gibi oldu iyi ki varsınız hocam

Nazmiye
Nazmiye

Hocama ne kadar teşekkür etsem de azdır kendisi çok ilgili ve güler yüzlü gerçekten işinin ehli birisi sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum kaliteli bir iş yapıyor işinde çok iyi

Gülay
Gülay

Revizyon burun ameliyatı için hocamıza geldim İyi ki de gelmişim mesleğini profesyonelce yerine getiriyor

Bahar
Bahar

Benim iki tane tanıdığım hocamıza burnunu yaptırdı İkisi de çok memnun kaldı bunun üzerine ben de yaptırdım Ben de çok memnun kaldım

Melwk
Melwk

Ben bir arkadaşımın önerisiyle şehir dışından Doktor Hanımın yanına Gelip burnumu yaptırdım sonuçtan çok memnun kaldım burnum çok güzel oldu ve çok iyi nefes alıyorum

Afsana

İş yerindeki arkadaşlarım burunlarını bu hocada yaptırmıştı ve çok memnun kalmışlardı bende onlardan görüp gittim çok memnun kaldım gerçekten çok güzel oldu kendisinee çok teşekkür ederim

Afsana

Çok beğenerek yaptırdım yandan görüntü için yaptırdım fotoğraf a önem verdiğim için ve çok şüphelerim vardı uzun uzun hocamla konuşup karar verip yaptırdım hiç pişmanlık yaşamadım kendisine çok teşekkür ediyorum

Doç. Dr. Yahya Baltu Burun Ameliyatı Sonrası Kalıcı Nefes Alma Problemleri Ve Yetersiz Doktor İlgisi

03 Ağustos 2025 18:15