Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 10:40

Burnumu yaklaşık üç buçuk sene önce yaptırdım. Bir arkadaşım İsmail Deniz'i önerdi. Antalya'dan Manavgat'a geliyormuş ve tamam dedim. Yapıldıktan sonra yüklediğim resim iyi halim. Bildiğiniz burun yamuk ve doktorum ısrarla ödem dedi ve iki sene beni öyle bekletti. İkinci ameliyat revizyon istedim. Tamam dedi ama resmen benimle dalga geçer gibi burnumun köşesini açıp dikmiş. Çıktığımda şok oldum. Yamuk olan kemiğe elini sürmemiş ve bana işlem görmemiş burunda ödem var diyor. Burnum yapıldığından beri psikolojim altüst. Resim falan çekilmeyi bıraktım. Hayatımı mahvetti. Şu an iyi bir doktor araştırıyorum. Onunla da mahkemede hesaplaşacağım.

10 Aralık 2024 23:19

Burnum kırıldığı için nefes alamıyordum ameliyat olmak istedim tabi olmuşken hafifte burnumun ucu kalksın dedim ama hayel kırıklığı yaşadım hem nefes alamıyorum hem burnum yamuk ve sağ olsun doktorum ikinci ameliyatı da yaptı tabi ücretsiz olunca buruna işlem yapmadı resmen kemik yamuk ve ön kıkırdak ama doktorum burnumun yan dikişini açıp kapatmış neyse bunu sorguladığımda bana dediği şey hiçbir doktor 100 de yüz garanti vermez dedi bana bunu ameliyat yapmadan önce söyleseydi risk almazdım kim yamuk burunla yaşamak ister çok pişmanım

03 Aralık 2024 10:34

Bu arada yalnız değilmişim benim gibi bazı mağdurlarda Google ye yorum yapmış be nenim gibi 4 yıl düzelecek ümidiyle bekleyende vardır. Araştırma yapman böyle bir işe girişirsek kasapların eline kalıyoruz

05 Aralık 2024 10:40
Burun Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

Op. Dr. İsmail deniz burun ameliyatımı yaptı. Nefes alma problemim vardı birazda ucu kalksın dedim, ilk ameliyat başarısız geçti bariz yamuk bir burunla hayata devam ettim 2 yıl boyunca doktorum ödem diyerek beni oyaladı ve sonra ısrarım üzerine revizyon yaptı tabi ücretsiz olduğu için uğraşmadı burun ucum üst kemikle alakalı yamuk doktorum burnumun kenarının dikişini sökmüş dikmiş bu yaptım dedi bana yani ikinci de olmadı şimdi de bana hiçbir doktor yüzde yüz garanti vermez diyor. Bunu bana yapmadan önce söyleseydi burnum zaten güzeldi neden bozuk bir burunla hayata devam edeyim böyle bir saçmalık mı var

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Deniz Yazıcı İzmir Burun Ameliyatında Mağduriyet

04 Aralık 2023 18:10
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Doç. Dr. İsa Özbay Pişmanlıktır

25 Şubat 2024 14:24