Doç. Dr. İsa Özbay Pişmanlıktır

25 Şubat 2024 14:242.978

İsa Özbay beye revize burun ameliyatı oldum.
Kendisine resimler gösterdim anlattım benim burnumun şeklinin bahsettiğim şekilde olmasını istedim. Kendi bildikleri gibi bir burun yaptılar, oda çok kötü oldu. İnanın ben böyle bir şey yaşayacağı mi bilseydim asla burda ameliyat olmazdım! Hastanede ameliyat öncesi dedim ki, İsa bey ameliyatın nasıl olacağını tekrar üzerinden geçelim nasıl bir burun yapacaksınız? Ameliyat oluyorsunuz sonuçta! 3 sefer konuştuk nesini konuşacağız diye beni tersleyen bir doktor!
Asistanları görüşmeye gittiğimde ameliyat öncesi olumsuz bir durumda ne gerekiyorsa yerine getireceklerini taahhüt etti ve şunu ekledi. Bizim ameliyatlarımız diğer doktorlar gibi değil olumsuz durumda gerekirse bedelsiz ameliyat yapıyoruz falan diye ifadelerde bulunmuştu.
Düzgün olan burnumun sol tarafı da ameliyattan sonra kemik şişkin kaldı. Pişmanım.

Yorumlar(11)

6 Ocak 2025 22:13

Aynı durum bende var murat bey bu şikayetleride burnum sola doğru yattı demek ki asimetriginde bir problem var İsa beyin beb davamı açtım bugün yarın eline ulaşır size de çok geçmiş olsun

6 Ocak 2025 13:45

Hiç üşenmeyin ben maddi ve manevi tazminat dava açıyorum avukatla görüştüm vekalet veriyorsunuz avukata sizin adınıza işleri yürütmesi için dava kazanacağını %100 garanti verdi çünkü bütün kriterleri karşılıyor burnumda yamukluk ve içinde ekstra bir delik var bilir kişi böyle bir burna düzgün raporu vermezmiş revize etmek için bende 30 bin tl istediler üstüne 10 bin koysam ameliyat olurum normalde sartlarda revize ameliyatı kimse yapmıyor bende 30 bin ona vereceğime 10 bin tl avukata verdim

9 Temmuz 2024 11:30

Murat bey, daha iyileşme döneminiz tamamlanmamıştı, ilk aylardı ve siz kontrole gelip şikayetleriniz için çözüm aramak yerine internet mecrasında beni karalayan çok kötü bir yorum yazdınız. Doktor hasta ilişkisini bozduktan sonra nasıl sağlıklı bir ilişki devam edebilir. Niyetiniz üzüm mü yemek bağcıyı mı dövmek. En son ki yorumunuzdan önce asistanım sizi çağırdı, ona rağmen gelmeyip karalamaya devam ediyorsunuz. Sizin ameliyatınıza çok emek verdim. İndirim için çok çabaladınız ve size o konuda da yardımcı olmuştum. Burun estetiği, ameliyat ve kontrollerden oluşan bir süreç ancak siz kontrollere gelmediniz. Binlerce mutlu hastam var ancak sanki çok mutsuz hastam varmış gibi yansıtarak insanlarda algı oluşturmaya çalışıyorsunuz. Referansla gelen çok sayıda hastam var, siz de bunlardan birisiniz. Memnun olan kişiler aynı oranda yorum yazmazken, yorumlar genelde şikayet maksatlı kullanıyor maalesef. Tüm bunlara rağmen biz her zaman çözüm odaklıyız ve hastalarımızın yanındayız.

3 Mart 2024 23:31

Yorumlarda düzgün olan burnumu mahvettiler demişsiniz, madem güzeldi neden ameliyat oldunuz, önceden başka bir merkezde ameliyat olmuştunuz, burnunuzda ciddi sorunlar vardı, kaburganızdan kıkırdak alınarak başarılı bir operasyon yapıldı. Burun ameliyatından sonra iyileşme sürecini birlikte yönetebilrdik ancak siz bunu yapmadan her platformda beni karalama kampanyası başlattınız, inanılmaz kötü eleştiri ve sözlerle, doktor hasta ilişkisini zedeledikten sonra nasıl süreç devam edebilir. Biz heykeltıraş değiliz, canlı dokular üzerinde uğraşıyoruz, ve iyileşme dönemini de birlikte tamamlamamız gerekirdi. Kaç tane doktor ameliyat öncesi her biri yaklaşık 1 saat süreyle toplam 3 saat hastası ile görüşür, 3 kez görüştü 4. De terslemediğim halde tersledi diyerek nasıl bir insanı karalarsınız aklım almıyor, ben sadece size her şey aklımda, 3 kez detaylı konuştuk diyerek sizi rahatlatmaya çalıştım, ama tersleme asla olmadı. Kemikte şişkinlik ancak iyileşme problemi olabilir, aksi takdirde kemiği istesem şişiremem.

Doç. Dr. İsa Özbay Ve Mağduriyet

23 Ocak 2025 18:581.085

Dr. İsa özbay yaptığı işte kendisinde hiç hata bulmuyor. Sorunların çözümünü kalıplaşmış tıp literatüründeki bahanelerin...

Başarısız Burun Estetiği Ve İlgisiz Doktor

28 Aralık 2024 22:5014.787

Dr. İ** K*** burun estetiği için gittiğime bin pişman etti, yaptığı ameliyat başarısız oldu. Burnum hem şekil olarak köt...

1 Destek1 Yorum