Op. Dr. Sedat Koyunsever Başarısız Burun Ameliyatı Ve İlgisizlik

24 Temmuz 2024 22:17

Ben bundan 2 yıl önce sedat bey'de ameliyat oldum. İlk görüşmeye gittiğimde çok güzel ilgiliydi. Ameliyat oldum, o süreçte de gayet ilgiliydi. Ameliyat olduğumun ikinci günü burnum kapalıyken bile burun ucumun yamuk olduğunu fark ettim. Doktora söylediğimde ödem dedi. Günler sonra burnum tamamen sola yattı.

Şikayetimi söylediğimde hayır yamuk değil dedi, ama başka doktorlara görünmeme rağmen yamuk olduğunu söylediler. O hariç herkes yamuk olduğunu söyledi. Psikolojim altüst oldu. Tekrar revizyon istediğimde benden iki aylık asgari ücret şeklinde ücret istedi.

Ben bunu veremeyeceğimi ve bunun ilk günden fark etmem onun hatası olmasını söylememe rağmen, neyse öyle böyle bir şekilde kabul etti. İkinci ameliyatımı oldum, yarım saatte revizyon yapıldı. Hiçbir şey yapmadan sadece burun ucunda bir kesi yapılmıştı.

Burnum şu an o kadar kötü durumda ki anlatamam. İlk ameliyat olduğumda burnumun içinde et beni vardı, onu da alacaktı. Günler sonra nefes alamıyorum dediğimde, senin burnunda et beni var demişti. Düşünün ki onu bile almamış. Şu an ben yeniden ameliyat olmak istesem, 3. Revizyon o kadar pahalı ki olamıyorum. Hiç memnun değilim.

Neslihan
06 Ağustos 12:19

Doktor bey aşırı ilgisiz burnumdan hala şikayetçiyim ve nefes alamıyorum günden güne yamuluyor İlkgün güzel ilgilenen insan şikayet olunca adam umursamıyor

Zehra

Bana yazabilirmisniz