İlqar sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Yetkili Servis Garantisi

Onvo Yetkili Servis Garantisi
20 Ağustos 2024 02:01

Onvo markalı Airfryer aldım. Ürün belli bir zaman çalıştıktan sonra hata vermeye başladı. Sürekli sigorta attırıyor. Onvo'yu aradım, beni servise yönlendirdiler. 30 iş günü içinde yapılması gereken ürün 120 gündür yapılmadı. Beni sürekli oyalıyorlar. Haklarında yasal işlem başlatacağım. Lütfen Onvo markasına dikkat ediniz. Alırken hiç ama hiç ilgilenmiyorlar. Müşteri hizmetlerini arıyorum, sürekli programlanmış robot gibi aynı kelimeleri kullanıyorlar.

20 Ağustos 2024 10:46 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Büşra. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

20 Ağustos 2024 10:50

Herkese aynı cevabı vermiyorsunuz otomatik olarak ve ayrıca hiç kimseyi de aramıyorsunuz sürekli oynamıyorsun ya 120 gün ne demek ya hala bekletiyorsunuz yapamıyormusunuz yenisi gönderin ya da tazminatı ödeyin bu kadar basit

20 Ağustos 2024 13:22
20 Ağustos 2024 20:04

Ben size süreyi verdim zaten 90 gündür hala düşünmediniz mi bu süre yetmez mi 90 gün ne ya bence bu yeterli süre sizin için

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
12 Eylül 2023 20:27
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
18 Aralık 2023 22:41

Şafak
08 Ağustos 2023 15:12
Onvo Marka Airfryer Pişmanlıktır
Onvo Marka Airfryer Pişmanlıktır
Alaattin sonuçtan hiç memnun değil

Alaattin
01 Kasım 2023 12:02