İsa sonuçtan hiç memnun değil

İsa
24 Eylül 2024 17:23

9 ay önce Onvo 50 inch TV aldım. Evde kimse yokken geldiğimde TV'yi açtım ve ekranın sol üst köşesinde boydan boya çatlaklar ve alt kısımda yanıklar gördüm. Servisi aradım, aldığım cevap kısaca kullanıcı hatası oldu. Ekran değişimi için 9 bin TL dediler. Ben TV'yi zaten 9 bin 300 TL'ye satın almıştım. Servis bir şey yapamayacağını söyledi. Bu arada TV'yi görmeden bu cevabı verdiler. Ben de TV'yi Büyükçekmece'deki fabrikaya götürdüm. Orada, bu işlerle servisin ilgilendiğini ve kayıt açtırmam gerektiğini söylediler. Servise cihazı götürdüm, kabul etmediler ve fotoğraf olarak fabrikaya gönderdiler. Cevap bekliyordum ama kimse dönüş yapmadı. Aradım, kullanıcı hatası gibi gözüküyor dediler. Ücretli servis hizmeti olarak benden 7 bin TL talep ettiler ve hala fabrika cihazı alıp inceleme yapmadan bu sonuca vardı. Ben de gerekli haklarım ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve oradan gelecek cevabı bekliyorum. Cihazı Onvo fabrikası önünde video kaydı ile parçalayacağım. Bu hareketim sadece yerli ve milli Onvo fabrikamız için. 9 bin TL'yi çöpe atacağım. Hiçbir yerli olmayan firma bu şekilde insanları mağdur etmiyor. Alıp inceliyorlar ve sorunun nasıl olduğu kanısına varıp hakkaniyetli karar veriyorlar. Bizim yerli ve milli dediğimiz Türk malı, kapıdan içeri cihazı alıp inceleme tenezzülünde bulunmuyor. Diyeceğim o ki, Onvo tercih edilmemeli çünkü servislerin önü içi dışı Onvo mağdurları ile dolu. Özellikle TV ve elektrikli scooter ile Onvo pişmanlık. Onvo, malının arkasında durmayan bir firma.

24 Eylül 2024 17:36

Bundan 9 ay önce Onvo 50 inch Webos TV satın aldım yaz günü tek başıma yaşıyorum ve eve geldim TV yi açtığımda ekranın sol üst tarafında bombeli bir şekilde iç ledleri görünür şekilde ve dışa doğru içten patlak ve sol alt kısıma doğru yanmış bir şekilde "yüksek sıcaklık veya yüksek voltaj"ve ekranın üzerinde ekran çatlakları ile karşılaştım TV yi kurum ve yetkili servisi aradığımda kullanıcı kaynaklı deyip TV ye veya fotoğraf bakmadan 9 bin TL'ye değiştiririm diye açıklamada bulundu ben elektriksel kaynaklı olduğunu ve garanti kapsamında dediğimde ben yetkili servis olarak ücretli yaparım diye açıklamada bulundu TV yi alıp Onvo Büyükçekmece fabrikaya götürdüğümde ise hiçbir şekilde kabul etmeyip 7 bin TL'ye ücretli onarım yapacaklarını söylediler garanti kapsamında olmadığını ve 9 aylık cihaz olur böyle cevabını aldım tekrar yetkili servise götürdüm ve fabrikaya bu cihazın incelenmesi ve gereğinin yapılmasını garanti şartları oluşup olmadığını söyledim fakat servis sadece ekran fotoğraf atıp fabrikaya ileteceğim ama kabul etmezler deyip gönderdiler yani yerli ve milli Onvo büyük pişmanlık ve serviste ise onvonun bütün cihazları bozuk ve herkesle kavga ediyorlar sadece Scooter ları geri toplayıp servise gönderiyorlar TV ler kapsam dışı yani bunun için bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum ayrıca TV yi götürüp Onvo Büyükçekmece fabrikası önünde video eşliğinde kıracağım ben 9 bin tl peşinde değilim servis ve hizmet konusunda Onvo hiçbir şekilde yerli ve milli olmasına rağmen ürününün arkasında durmuyor Onvo pişmanlık Onvo "dışa doğru içten ekran patlak ve altta yanıklar ve kırık LED ışıkları mevcut ve garanti için incelemeye alınmıyor üretim hatası

Ek
25 Eylül 2024 07:08 (Şikayetten 13 saat sonra)
02 Ekim 2024 12:58
İsa
02 Ekim 2024 13:02

Sizin gibi yerli firmalar canınız cehennem olsun bu firmadan kimse bir çöp bile almasınlar

03 Ekim 2024 09:58

Özge
06 Mart 2024 20:35
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
16 Aralık 2023 23:26
Fehmi sonuçtan hiç memnun değil

Fehmi
09 Ocak 2024 21:18

Mesut
13 Ekim 2023 13:10
Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Tahsin
23 Ocak 2024 05:08