Gökmen sonuçtan memnun

26 Ocak 2024 14:16
Gökmen'in Teşekkür Mesajı
“Geçte olsa 3 aylık bir süre zarfında mağduriyet giderildi. Yeni TV geldi şimdilik sorun yok teşekkürler.”

16.01.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan Onvo marka OV55F950 model cihaz satın aldım. Cihaz, 23.01.2024 tarihinde İzmir Karşıyaka'da bulunan Ceren Elektronik (H***** K*****/Yalı Mah. 1671 Sk. No:291/B Karşıyaka/İzmir) yetkili servisi tarafından kuruldu. Cihaz ekranında titreşim vb. bir durum olduğundan dolayı servise bildirdim ve bana 3 günlük cihazda T-Con kartının değişmesi gerektiğini bildirdiler. Daha üç günlük cihazda parça değişimini kabul etmiyorum. Cihazın yenisi ile değiştirilerek mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti başta olmak üzere tüm yasal yollarda hukuk yoluyla hakkımı arayacağım. Bilginize, Onvo (M***** A***** Elektronik).

26 Ocak 2024 16:04 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Ocak 2024 16:12
26 Ocak 2024 16:24

Merhaba Damla hanım. Yarın yetkili servisin gelip inceleme sağlamasını genel merkeze bildirmesini bekliyor olacağım dediğiniz gibi. Ama önemli olan ondan sonra ki süreç tabii ki de.

20 Şubat 2024 13:48

03.02.2024 tarihinde servise değişim için teslim ettiğim cihaz 07.02.2024 tarihinde merkeze teslim edilmiş. Bugün 20.02.2024 ve aradığımda yeni cihazınız hazırlanıyor haftaya gönderilir değip geçiştiriyorlar yani bu hafta da beklemeyin diyorlar kısaca ama geçen hafta aradığımda da aynı bilgi verildi. Cihazım ne zaman gönderilecek?

27 Şubat 2024 09:11
Onvo TV Fabrikasyon Arızalı Çıkması

26.02.2024 yeni TV geldi. Ama alt model olan 55f900 serisi 1.5 GB ramlı Android 9 versiyonlu ürün göndermişler. Benim cihazım 2gb RAM Android 11 versiyonlu daha iyi anakartlı 55f950 modeliydi Onvo, Mehmet Atmaca Elektronik yine mağdur etti böyle hata yapılamaz kasıtlı bilinçli gönderim yapılmış süreç yeterince yordu artık hukuk yoluyla hakkımı arayıp sosyal mecralarda kamuoyuna sesimi duyuracağım emin olabilirsiniz!

20 Mart 2024 15:45

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
21 Ocak 13:34
kirik-televizyon-onvo-ve-vatan-bilgisayarin-sorumluluk-reddi-1.pdf
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Onvo TV'nin Sürekli Ekran Sorunları Ve Yetersiz Servis

Ömer
19 Aralık 2024 00:27
onvo-tvnin-surekli-ekran-sorunlari-ve-yetersiz-servis-2.pdf
onvo-tvnin-surekli-ekran-sorunlari-ve-yetersiz-servis-1.pdf

Zihni
26 Haziran 2023 11:21
Onvo Marka Değeri Ürün Değişimi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
07 Haziran 2024 00:34
Onvo Markasının Yaşattığı Mağduriyet Ve Sorumsuzluk
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
10 Şubat 2024 19:10