Onvo Televizyon Almak Pişmanlıktır

Onvo Televizyon Almak Pişmanlıktır
Fahri
08 Kasım 2023 21:48

Onvo televizyon aldım Hepsiburada'dan sitesinden bir ay geçmeden arıza çıktı sinir oldum. Servise verdim. İki hafta sonra geldi. Tekrar arıza verdi. Süreç uzun işliyor, 9 ay oldu ve hala televizyonu izleyemedim. Onvo müşteri temsilcisi yeni ürünle değişim olacağını söyledi. Bir daha olursa 3 ay içinde dedi. Arıza yine oldu ve ben çıldırdım. Servise söyledim, artık bunu istemiyorum yenisi ni istiyorum diye belirttim. Şimdi gelinen nokta tekrar tamir olup öyle gelecekmiş. Hepsiburada sitesi bize değişim talebi gelmeden yenisini gönderemiyoruz diyor. Onvo nasıl bir markasın anlamak mümkün değil, bizi saf yere koymayın. Bir sıfır ürün 3 kez tamire mi girer? Hakkımı her yerde yasal olarak arayacağım, eğer hemen çözülmezse yasal işlemlere başlayacağım.

09 Kasım 2023 08:28 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

09 Kasım 2023 14:14

Merhaba, Kayıtlarınız kontrol edildi, değişim onaylandı cihaz sevki için sizleri bilgilendireceğiz.

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Gül
04 Eylül 2023 12:06
Ozge sonuçtan çok memnun

Ozge
19 Kasım 2024 20:47
Yeni Alınan TV'nin Hüsranı
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Televizyon Ve Yetkili Servis Problemi

Barış
20 Haziran 2023 17:43
Onvo Televizyon Ve Yetkili Servis Problemi

Saban
02 Eylül 2023 19:17
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
25 Mart 18:10