Ali sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Ov-110 Çabuk Biten Batarya

13 Ağustos 2023 13:55

Media Markt Adana dan Onvo ov-110 marka Scooter aldım. 4 ay sonra 25 km menzil giden Scooter 15 km menzile düştü. Bataryalar bu kadar zamanda deforme olamaz galiba, çünkü sürüş yaptığım alan düz bir alan. Adana zaten düz bir yer. Ufak tefek eğimleri var o kadar. İkinci sorun lastikler, iç lastikler kendiliğinden deforme olup patlıyor dışarıdan herhangi bir iğne vs olmadan yani iç lastik sürtünme vs durumundan bu oluyor. Ayrıca 4 ay gibi sürede. İç lastikler daha kaliteli olabilir. Bu durumu merkeze yazı ile bildirmeme rağmen tarafıma dönüş yapılmamıştır. Ürünün para iadesini talep ediyorum. Çok kalitesiz bir ürün. Kalitesiz bir hizmet.

14 Ağustos 2023 07:37 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

13 Kasım 2023 21:09

Kimse benimle iletişime geçmedi. Ürünü Media Markt vereceğim. Artık ne yaparsanız yapın. Ürün 30 km menzil değil 15 km zor gidiyor. Gerçekten bu sahtekarlık

Serkan

Bende de 110 var daha 65 km de günlük 2 km yol yapıyorum 1 km yüzde 10 eyimli rampa diğer 1 km yüzde 10 eyimli iniş ve tam dolu batsrya 15 km yol gidiyor servise götüreceğim servis yorumlarına bakıyorum 2 ay 3 ay oldu daha cihazı vermediler diyorlar

Ali

Media Markt tan aldım ürünü, yurt dışından geldiğimde oraya iade edeceğim.

İbrahim
28 Temmuz 2023 09:53

Mertali
05 Ağustos 2023 13:31
Faik sonuçtan hiç memnun değil

Faik
10 Temmuz 2023 14:28