Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Netflix'te Film İzlemek İçin Kumandayı Kullanamıyorum

21 Temmuz 2023 23:21

42'' Onvo Android Smart LED TV aldım. Netflix'e giriyorum fakat film araması yapamıyorum. Arama butonu yok! Ya da kumandayla arama kısmını seçemiyorum. Ayrıca Netflix donma yapıyor. Nedeni ve çözümünü istiyorum. Netflix'te iken kumanda tuşuna basıyorum fakat birkaç saniye donma yapıyor. Açıkçası Netflix'te film izlemek için aldığın Smart TV'yi kullanamıyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

26 Temmuz 2023 12:37

Şikayetimle ilgili hiçbir gelişme olmadı geri dönüş bile yapmadılar müşteri hizmetlerini aradık resmen bizi suçlarvari konuşmalar kesinlikle yardımcı olmuyorlar direk yetkili servisi arayın onlar çözüm bulsunlar diyorlar serviste tarayıcıdan uptoide den indirin dedi nasıl yani hani bu TV Netflix destekliyordu ben sırf bu yüzden aldım servisi göndereceğini ama kullanıcı hatasından kaynaklı ise ücretli olacağını söylediler çünkü demişizki 1 hafta açtı sadece

22 Temmuz 2023 08:18 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

24 Temmuz 2023 12:54

En kısa sürede ilgilenirseniz sevinirim lütfen

25 Temmuz 2023 17:05

Hala sorunum için dönüş yapan olmadı bu mu sizin hizmet politikanız lütfen sorunuma bir an önce çözüm bulabilir misiniz

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 09:51
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Marka TV Netflix Özelliği

Ali