Onvo Mağdur Edilen Tüketici!

Necmi
26 Ağustos 2024 12:36

26 gündür servisten gelmeyen TV

27 Ağustos 2024 07:20 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Zeynep. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

27 Ağustos 2024 09:07

Necmi Bey Merhaba, Şikayetiniz için yetkililerimize gerekli bilgilendirme yapıldı. Sürecimizi sonlandırmak için ek birkaç güne ihtiyacımız olduğu bilgisini sizinle paylaşmak isterim. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Sürecimiz sonlandığında size detaylı bilgiyi vereceğim. Şikayet Yönetim departmanından Büşra.

Necmi
27 Ağustos 2024 09:14

Merhaba Onvo yetkilisi 27gündür arızalı TV nin gelmesini bekledim 80 yaşında yürüme problemli Annemin Televizyonu idi Dün kendisine BİM den yeni 32inç TV almak zorunda kaldım bu saatten sonra tamir görmüş TV değil sıfır kutusunda TV istiyorum satıp zararımı karşılıyım Belki yüzünüz kızarır vicdanınız sızlar gerçi onun içinde surat olmalı ama oda sizde yok bir panel LED ışığını değiştiremediniz 27 günüdür 😡

Onvo marka ya da herhangi bir ürünü. Girin bakın intermette Ticaret Bakanlığı zaten toplatılması kararı almış. Ama bu firma hala piyasada satış yapıyor akıl alacak bir şey değil. Tüm kullanıcılar bu markadan şikayetçi.

Bende Onvo 32 inç LED TV. Batan bilgisayar dan aldım. Hala Youtube.com desteklemiyor. Arıyorsunuz isnanlari azarlar gibi müşteri hizmetleri. Biz bunu Youtube.com var diye aldık. Neden devlet bu Onvo şirketini takibe almıyor. Tüketici Hakları'na gerekli evrak ve şikayetlerimi sundum.

Garanti Kapsamındaki Televizyon Kurulumu İçin Ücret Talebi Mağduriyeti

"İlginize çok teşekkür ederim"

Garanti Kapsamındaki Televizyon Kurulumu İçin Ücret Talebi Mağduriyeti
1 Yorum

Yeni Alınan Televizyonlar İçin Yüksek Ve Tutarsız Kurulum Ücretleri

Onvo markasından iki adet televizyon satın aldım; biri Trendyol üzerinden bugün elime ulaştı (40 inç), diğeri ise iki gü...

Kırık Televizyon İçin İade Talebim Haksız Yere Reddedildi, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

5 Ağustos 2025 tarihinde Epttavm internet sitesi üzerinden Onvo 32 inç televizyon satın aldım. Ürün 8 Ağustos’ta Kocaeli...

Tümünü Gör
Onvo TV Kanalları Siliniyor, Müşteri Hizmetlerine Ulaşmak Mümkün Değil

Onvo TV KanallarıSiliniyor, Müşteri Hizmetlerine Ulaşmak Mümkün Değil

Veysel
Onvo TV Sinyal Yok Uyarısı Veriyor, Kanallar Açılmıyor

Onvo TV SinyalYok Uyarısı Veriyor, Kanallar Açılmıyor

Makbule
Onvo Televizyonda Yazılım Problemi!

Onvo TelevizyondaYazılım Problemi!

Oktay