Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
15 Ekim 2023 22:16

Onvo marka diye bir televizyon aldık. Bin pişman olduk. Servis kuruma gelmeden önce evde çocuk olduğunu duvara monte edilmesini gerektiğini söyledik ve servis geldiğinde elinde bir takım çantası bile yok ve eve geldiğinde de biz defalarca evde çocuk var kırılır dedik. 3 saat sonra 11 aylık kızımın üzerine televizyon düştü. Teknik serviste böyle bir yalanla karşımıza çıkıyor. Biz televizyon bittikten sonra servisçiye kızım televizyona zarar verdi deyip telefonu kapatmışız. Böyle bir yalan olabilir mi? 11 aylık bir bebek bir televizyona öyle zarar verebilir mi? Gerekenin yapılmasını istiyorum. Benim kuzuma bir şey olmadı ama başkası bu kadar şanslı olamayabilir.

15 Ekim 2023 22:27

Onvo diye televizyon aldık Teknik Servis sorumsuzluğun yüzünden 11 aylık bebeğimin üzerine 140 ekran televizyon düştü Ben hayatımda böyle bir şey görmedim biz özellikle Randevu alırken bile belirttik televizyonun duvara monte edilmesi gerektiğini Ama yanında bir takim çantası bile yoktu servisin o sonradan sorumsuzluğunu kabul etmeyip bizim servis ücretini kabul etmediğini söylemiş zaten kuruluma gelince servis ücreti yok bize bir de almamız gerektiğini söyledi bu da kanıtı Ne kadar büyüklükte bir de alacağımızın fotoğrafını Çektirdi bize

15 Ekim 2023 22:13

Onvo diye Bir marka televizyon aldık almaz olaydık teknik servis kuruluma gelmeden önce biz kendisine belirttik televizyonun kesinlikle duvara monte edilmesini istedik Oda tamam dedi Ama eve geldiğinde elinde takım çantası bile yoktu kurulumunu tekrardan söyledik duvara monte edilmesi gerektiğini benim yanımda vida yok dedi biz de biz size baştan belirttik duvara istediğimizi diye Benim yanımda bir de yok sizin almanız gerekiyor dediler biz buna rağmen kabul ettik nerede satıldığını söyledik nalburdan alacaksınız dedi sonra gidelim dedik çok meşakkatli bir iş dedi ben başka servise gideceğim dedi televizyonu ünitenin üzerine koyup gitti 3 saat sonra televizyon benim 11 aylık kızımın üzerine düştü Ve şimdi teknik servis böyle bir yalanla bize geliyor servis ücretini kabul etmediğimizi zaten kurulum ücretsiz Ve zaten bir televizyona o kadar para verip servis ücretini nasıl kabul etmeyiz? Biz teknik servisi arayıp benim kızım televizyona zarar verdi demiş 11 aylık bebek nasıl zarar verebilir bu da bize Vidanın ölçüsünü gösterdiği fotoğraf bir kanıt Bu ölçüde bir de bulacaksınız dedi

Ek
17 Ekim 2023 09:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

Doğukan
26 Şubat 2024 14:49
Turgay sonuçtan çok memnun

Turgay
17 Eylül 2024 16:48
"Onvo televizyonumun ekranını değiştirdi ve şükür sorun yaşamıyorum. Keşke bunu şikayet var'a yazmadan yapmış olsalardı. Yine de gösterdikleri alaka için teşekkür ederim."
Onvo Marka Televizyon Ekran Arızası
Fehmi sonuçtan hiç memnun değil

Fehmi
09 Ocak 2024 21:18
Şerif sonuçtan hiç memnun değil

Şerif
08 Ağustos 2023 14:49
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
04 Temmuz 2023 11:28