Onvo Arızalı Ürün Kargolama Ve Yetkili Servis Sorunu

20 Aralık 2023 12:31

Bir e-ticaret sitesi aracılığıyla purtaş Teknoloji İç ve Dış Ticaret a. Ş tarafından satın aldığım Onvo, OV42250 markalı televizyon tarafıma kargo yoluyla ulaştı. Ardından kurulum için firma yetkili servisini arayıp 500 TL karşılığında talepte bulundum. Yetkili servis ürünün arızalı olduğunu ve kargo kısmında darbe almış olabileceğini söylediler. Lakin bunu kutu açıldığında hep birlikte fark etmiş olmamız nedeniyle herhangi bir aksiyonu önceden alamadık. Sonrasında ise hiçbir şey yapmadan 500 TL servis ücreti alıp gittiler. Ayrıca herhangi bir dekont, makbuz vs. Tarafıma iletilmedi. Ardından Onvo iletişim birimi ile görüştüğümde ''Kutu dışarısında darbe ve ezilmeler'' olduğunu belirttiler ve ürünü bu şekilde almamam gerektiğini söylediler. Ancak ürün ambalajında ve kutusunda herhangi bir deformasyon olmayıp sadece ürünün kendisinde bir hasar bulunmaktaydı. Yani ürünü açmadan hasarı tespit etmek imkansız durumdaydı. Bu nedenle de ilgili durumun garanti kapsamında olmadığını belirttiler ve yetkili servis kendi tutarı 5.984,05 TL olan ürün için 5.000 TL panel değişim ücreti talep etti. Bu nedenle de ürünün iadesini veya ücretsiz onarımını ve kurulumunu talep etmekteyim.

20 Aralık 2023 13:07 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

02 Ocak 2024 18:54

Merhaba, halen tarafıma ulaşılmadı. Herhangi bir dönüş alamadım.

Hakan
Hakan

Bunlar her hee deyip geçiştiriyorlar aradık bilgi paylaştık diyorlar arayan yok kendikendilerini arıyorlar herhalde Hakem Heyeti'ne baş vur iadesini almak zorundalar

Gökhan
16 Ağustos 2024 21:19
Onvo Markası Televizyon Arızası Geri İadeyi Asla Kabul Etmiyorlar
Elektronik sonuçtan hiç memnun değil

Elektronik
25 Nisan 2024 13:22
Nevra sonuçtan hiç memnun değil

Nevra
21 Mayıs 2024 16:17