M. M. sonuçtan çok memnun

Online Kids Academy Online Kids Derse Girememe

26 Ocak 2024 22:25
M. M.'nin Teşekkür Mesajı
“Firma sahibi aradı direk yaşadığımız sorunu dinledi ve çözüm önerileri sundu. Teşekkür ediyorum kendisine.”

Nereden üye oldum bu derslere bilemiyorum. Derse girmekte kaç lere sıkıntı yaşadım. Farklı cihaz deneyin diyorlar. Farklı tarayıcı deneyin diyorlar. Sanki herkesin böyle bir imkanı var. Cihaz değiştirecek. Her işlemi yapabildiğim bir lap top ile bu sitede derse giremedim. Başka bir tarayıcı yüklemek zorunda kaldım. Başka telefondan da derse giremedi çocuğum. Her şeyi denedik giremedik dedik. 2 dersin telafisini yapmak istemediler. Diğer en büyük sorun ise ders ve konuyu siz seçiyorsunuz. Ben nereden bileyim hani dersler alsın çocuğum. Bir program belirlenmez mi çocuğun seviyesine. Gidin bu işi çok güzel yapanlarla çalışın Cambly veya novakids ile. Ucuz olunca böyle oluyor demek ki.

M. M.

uyelik-sonrasi-ilgi-kaybi-ve-ders-erisim-sorunlari-yasadim-1.jpg
Emrah sonuçtan çok memnun

Emrah
27 Mayıs 2025 19:46
"Y**** hanımın ilgisine teşekkür ediyorum sabırla problemi çözdü"
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Cambly Kids Üyelik İptalinde Yüksek Kesinti Ve Etik Olmayan Uygulamalar Mağdur Ediyor

22 Ağustos 2025 18:00
cambly-kids-uyelik-iptalinde-yuksek-kesinti-ve-etik-olmayan-uygulamalar-magdur-ediyor-1.jpg

Novakids Platformunda Ders Programı Sorunu

09 Aralık 2024 23:27