Oneamz Yanlış Hesaplama Ve Danışman Desteği Alamama

Öncelikle Oneamz mentorluk anlamında çok zayıf bir sorun olduğunda geri dönüşleri çok zaman alıyor. Bazı durumlarda yeterli desteği alamadığım için A-TO-Z yedim ve hesap sağlığım kötü etkilendi.
- Ayrıca yazılım yanlış hesaplıyor. İlk başladığım zamanlarda bazı ürünlerden zarar ettim ve yanlış hesapladığı için bazı ürünleri göndermeyi reddettim bu da hesap sağlığımı kötü etkiledi. E ticarete başlamak istediğim şu zamanlarda Oneamz sayesinde başlamadan bitti. Oneamz pişmanlıktır. Bu yüzden aboneliğimi sonlandırıyorum.

10 Mayıs 2024 15:09 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Şikayetinizi ve sorununuzu en hızlı şekilde çözebilmek adına sizinle randevulaşıp oluşturduğumuz bağlantıya katılmadınız ve 2 gündür tarafınızdan cevap alamıyoruz. Farklı bir talebiniz olur ise iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, OneAmz Team

Hamit
10 Mayıs 2024 15:12

Evet randevunuza bağlanmadım doğrudur. Önemli işlerim vardı. Yeni bir randevu oluşturabiliriz.

Eyüp
Benzer Şikayeti Var

Merhaba Hamit bey, Ben kendilerine dava açma aşamsındayım yardımcı olmak isterseniz görüşmek isterim

Oneamz Şeffaf Ve Hesap Verebilir Değil.

Yaklaşık 50 gündür Oneamz yazılımı üzerinden dropshipping yapıyorum. Eğitim videolarının tamamını izledim. En azından 3 ...

1 Destek1 Yorum