Oneamz Yanlış Hesaplama Ve Danışman Desteği Alamama

7 Mayıs 2024 13:474.328

Öncelikle Oneamz mentorluk anlamında çok zayıf bir sorun olduğunda geri dönüşleri çok zaman alıyor. Bazı durumlarda yeterli desteği alamadığım için A-TO-Z yedim ve hesap sağlığım kötü etkilendi.
- Ayrıca yazılım yanlış hesaplıyor. İlk başladığım zamanlarda bazı ürünlerden zarar ettim ve yanlış hesapladığı için bazı ürünleri göndermeyi reddettim bu da hesap sağlığımı kötü etkiledi. E ticarete başlamak istediğim şu zamanlarda Oneamz sayesinde başlamadan bitti. Oneamz pişmanlıktır. Bu yüzden aboneliğimi sonlandırıyorum.

10 Mayıs 2024 15:09 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Şikayetinizi ve sorununuzu en hızlı şekilde çözebilmek adına sizinle randevulaşıp oluşturduğumuz bağlantıya katılmadınız ve 2 gündür tarafınızdan cevap alamıyoruz. Farklı bir talebiniz olur ise iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, OneAmz Team

Hamit
10 Mayıs 2024 15:12

Evet randevunuza bağlanmadım doğrudur. Önemli işlerim vardı. Yeni bir randevu oluşturabiliriz.

Eyüp
Benzer Şikayeti Var
8 Ağustos 2024 19:35

Merhaba Hamit bey, Ben kendilerine dava açma aşamsındayım yardımcı olmak isterseniz görüşmek isterim

Oneamz Şeffaf Ve Hesap Verebilir Değil.

6 Ocak 2024 21:253.253

Yaklaşık 50 gündür Oneamz yazılımı üzerinden dropshipping yapıyorum. Eğitim videolarının tamamını izledim. En azından 3 ...

1 Destek1 Yorum