Selim sonuçtan hiç memnun değil

Omron Kulaktan Ateş Ölçer Ayıplı Ürün

Omron Kulaktan Ateş Ölçer Ayıplı Ürün
10 Mayıs 2024 14:59

Omron marka kulaktan ateş ölçer aldım, cihaz ateşi çok düşük ölçüyor. İthalatçı firma Perrigo'ya gönderdim, hiçbir arıza yoktur diyerek geri gönderdiler. Evde herkesin ateşini olduğundan çok daha düşük ölçüyor. Ürünün bozuk olduğunu düşünüyordum ancak sanırım ürünün kendisi ayıplı bir ürün, hiç kimsede doğru çalışmadığını öğrendim. Perrigo firması sürekli aynı mesajı gönderiyor ve bizim yanlış ölçtüğümüzü belirtiyor ancak aynı söyledikleri gibi ölçüyorum, bütün istenenleri yaptım, ayrıca YouTube'dan videolarını seyrettim, yanlış yaptığım hiçbir şey yok. Başka bir marka ürün almak zorunda kaldım, gayet güzel çalışıyor.

Neslihan sonuçtan memnun

31 Ekim 2024 13:28
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Omron Kulaktan Ateş Ölçer Çok Kalitesiz

11 Ağustos 2024 00:06

Yetkili Servisin Sürekli Gecikmesi Ve Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

06 Mayıs 2025 12:01
yetkili-servisin-surekli-gecikmesi-ve-bilgilendirme-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-4.pdf
yetkili-servisin-surekli-gecikmesi-ve-bilgilendirme-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-3.pdf
yetkili-servisin-surekli-gecikmesi-ve-bilgilendirme-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-2.pdf
yetkili-servisin-surekli-gecikmesi-ve-bilgilendirme-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-1.pdf
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Servisin Hatalı Yaklaşımı Ve Garanti Sorunu

23 Temmuz 2025 10:03