Chery Omoda 5 Koltuk Arızası

Mahmut'un Teşekkür Mesajı
“Gaziantep Chery bzl bayisine teşekkürlerimi sunarım bir de mine hanım ve Abdulkadir beye teşekkür ederim”

Üç ay önce Omoda 5 Luxury paketi satın aldım ve sürücü koltuğu arızalı. Buna rağmen servis, elektrikli olduğu için bu koltuğun sallandığını söylüyor ve tüm Omoda 5'lerde bu durumun olduğunu iddia ediyor. Ancak ben çevremdeki Omoda 5'leri incelediğimde hiçbirinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sanki eski bir Toros koltuğu gibi, servisin bu konudaki yaklaşımı yetersiz.

26 Mart 2024 21:31

Yaklaşık 5 ay önce omoda 5 Luxury paket aldım sürücü koltuğu inip bindiğinde sallanıyor servis çözüm bulamadı bütün omoda varmış dediler bizim yapacak bir şeyimiz yok dediler ve gittikçe koltuk sallanması çoğalıyor garantiden yeni koltuk talebinde bulundum kabul etmiyorlar Chery yeni piyasaya girdi bunu yapmaması lazım yazık verdiğim paraya yazık

26 Şubat 2024 10:36 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba,Mahmut E. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Mahmut
27 Şubat 2024 18:09

Merhaba,Mahmut E. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Mahmut
16 Mayıs 2024 18:36

Fırat
Şikayeti Çözüldü
24 Kasım 2025 11:19

Reis ne gibi bir işlem uygulandı bende de aynı sorun var

Tümünü Gör
Chery Omada 5 Klima Plastik Çatlama, Kırılma, Erime Sorunu