Emel sonuçtan çok memnun

Omix WhatsApp Yankı Yapıyor!

12 Ağustos 2024 12:14
Emel'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Ürünü alalı beş veya altı gün oldu. Omix X3 modelinde WhatsApp'tan görüntülü konuşma yapıldığında yankı yapıyor Aynı şeylerden Ben de şikayetçiyim WhatsApp'ta. Görüntülü görüşme yapıldığında ya ses gelmiyor hiçbir şekilde anlaşılmıyor ya da karşı tarafın sesi yankı yapıldığından konuşmalar hiçbir şekilde anlaşılmıyor. Ne biçim telefon üretmişsiniz ya bir çare bulun.

21 Ağustos 2024 21:12

Benim sorunum hâlâ devam ediyor ne kulaklıkla görüşme yapabiliyorum ne de WhatsApp'tan görüntülü konuşma biliyorum karşı tarafın sesi yankı yapmasından uğultudan cızırtıdan ya da sesin kesik kesik gelmesinden kimseyle görüşemiyorum bin pişman oldum aldığıma alacağıma gerekirse tüketici hattına CİMER'e şikayet edeceğim

14 Ağustos 2024 14:38 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

16 Ağustos 2024 12:52

Sorunum ne zaman çözülür

16 Ağustos 2024 16:37

Telefonuma güncelleme yapılacaktı bilgi almak istiyorum

20 Ağustos 2024 11:53

20 Ağustos 2024 11:57

İlgilerinden dolayı teşekkür ediyorum

21 Ağustos 2024 21:03

WhatsApp görüntülü görüşmede yankı yapıyor diye şikayet bildirisinde bulunmuştum. Telefonum servise gitti. Bana test edildi onay alındı denildi telefonum elime ulaştı ama kesinlikle çözüm yok sorunlarım hâlâ devam ediyor karşı tarafın sesi yakınki yapmaya devam ediyor kesik kesik geliyor ve bir süre sonra çok kötü bir cızırtı uğultu ne olacak böyle aldığıma alacağıma bin pişman oldum. Güncelleme denildi güncelleme de yapıldı çözüm istiyorum neden sadece X3 lerde var bu sorun illa yetkili yerlere mi müracaat edeyim tüketici hattına mı şikayet edeyim

21 Ağustos 2024 21:06

Kulaklıkla kimseyle görüşemiyorum karşı tarafın kulağı delinircesine uğultu var cızırtı var kesik kesik benim sorunuma çözüm bulunmasını istiyorum eğer X3 lerde üretimsel problem varsa piyasadan toplatın arkadaşım

22 Ağustos 2024 11:06

Değerli Kullanıcımız, Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

10 Eylül 2024 14:29

16 Eylül 2024 18:38

Teşekkürler ilginizden dolayı. Sorunumu kökten çözdünüz çok çok teşekkürler

14 Ekim 2024 11:29

Teşekkürler

Şehri
Şehri

Nasıl çözüldü bndede aynı sıkıntı var

Gamze
22 Haziran 2024 15:12
Omix X3 Ses Yankı Problemi
Cengiz sonuçtan memnun

Cengiz
04 Mayıs 2024 12:27
"Sorunun çözümüne yönelik katkı sağlayan firma çalışanlarına teşekkürler."

Burak
15 Ekim 2024 23:56