Okyanus Yayınları Iceberg 3. TYT Çözümleri Eksik

Okyanus Yayınları Iceberg 3. TYT 1328013 kodlu denemenin çözümleri yok. Sürekli 'eklenecek' yazıyor, denemenin bize bir faydası olmuyor. Çözümü olmayınca rica ediyorum, çözümlerini bir an önce uygulamaya koyun. Uygulamayı indirdiğim halde cevapları yok. İyi günler.

30 Aralık 2024 07:49 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Kodunu vermiş olduğunuz ürünümüz "TYT İceberg 3. Deneme" isimli kurumsal denemedir ve bireysel satışı bulunmamaktadır. Siz veya bir yakınınız muhtemelen bir kurum bünyesinde sınava katılmışsınızdır. Sınav sonunda ilgili kurumdan tüm katılımcılara cevap anahtarı dağıtımı yapılmış olması gerekiyor. Eğer katıldığınız sınav için cevap anahtarı verilmediyse mutlaka kurum ile iletişime geçmelisiniz. Çözüm videolarını, cevap anahtarının üzerinde bulunan branş karekodlarını okutarak veya karekodun altındaki numaraları "barkod ara" kısmına yazarak izleyebilirsiniz. Videolarımızın çekim, kontrol ve yayına alma işlemleri baskı öncesinde tamamlanmaktadır. Yine de bildiriminiz üzerine yaptığımız kontrollerde videolarla ilgili herhangi bir sorun tespit edemedik. Bizler için çok kıymetli olan soru, görüş/öneri ve şikayetlerinize daha kısa sürede karşılık bulabilmek için (mesai saatleri içerisinde) bize ulaşabilirsiniz. Ürünlerimizin başarınıza katkıda bulunması dileğiyle kolaylıklar dileriz.

Okyanus Yayıncılık Okyanus TYT Matematik Özel Ders Konseptli Karekod Okuma Sorunu

Okyanus TYT matematik özel ders konseptli matematik soru çözümü video çözümleri açılmıyor. Kare kodu okutuyorum ya da ko...

Okyanus Yayıncılık Denemede Karekod Yok!

OkyanusYayıncılık Denemede Karekod Yok!

Özgür
Okyanus Yayıncılık Cevap Anahtarına Ulaşamıyorum!

OkyanusYayıncılık Cevap Anahtarına Ulaşamıyorum!

Büşra