İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Holiday Cars. Com İsimli Acente Ve Ok Mobility Araç Kiralama Şirketi

İbrahim
07 Nisan 2024 01:15

Almanya Frankfurt seyahatimi öncesi Türkiye'den İnternet den, Holiday Cars.com isimli acente aracılığı ile ok Mobility isimli araç kiralama firmasından, Frankfurt Havalimanı'nda teslim almak üzere araç kiraladım. 5 günlük araç kirası, sigorta bedelleri dahil peşin yatırıldı. 25 Mart günü, Almanya saati ile 14.00 da Frankfurt havalimanında ok Mobility acentasına gittiğimde, rezervasyonu olmadığını, 5 gün araç kiralamak istersem yeniden 600 Euro kiralama ücreti ve ayrıca 1650 Euro depozito ücreti ödemem istendi. Ben bunu kabul etmeyip, bir başka bilinen, büyük araç firmasından, çok daha ucuza, daha büyük bir araç kiraladım. Utanmadan bugün bana Ok Mobility firmasından, bana hiç teslim almadığım halde sanki o tarihte araç kiralayıp geri verdiğim için teşekkür maili gönderilmiş. Ok Mobility isimli araç kiralama şirketinden ve Holiday Cars. Com isimli acentadan, paramın tarafıma iadesini istiyorum. Ayrıca beni de rezil ettikleri için kınıyorum (Tüm belgeler mevcuttur).

Andaç
Andaç

Merhabalar bende Sırbistan'a gideceğim hangi acentadan araba kiralayağımı bilmiyorum önerebileceğiniz acente var mı Saygılarımla

Ok Mobility Araç Kiralama Firmasının Türk Ehliyetini Kabul Etmemesi

25 Haziran 2024 08:12