Damlanur
11 Mart 2024 18:57

Oir.com.tr'den almış ve online olarak ödemesini yapmış olduğum ürünlerim, Yurtiçi Kargo'nun ihmali yüzünden hala elime ulaşmadı. Benim adım D**** N** D****. Ürün, D**** N** D****** isimli farklı bir müşteriye gönderilmiş. Kargoyu teslim alan kişi, paketin üzerinde yazan iletişim numaramdan bana ulaştı. Kargoyu teslim alırken 100 TL kargo ücreti ödemiş; ancak ben zaten online olarak ödemeyi yapmıştım. Anlaşılan Yurtiçi Kargo İstanbul Giyimkent Esenler şubesi, D**** Hanım'ın barkodunu benim kargo poşetimin üzerine yapıştırmış. O bayanın kargosu ortada yok, benim kargom o bayana teslim edilmiş. Bayan da teslim alırken kendi kargosu sanıp kargo ücreti ödemiş ve paketi açıp bakınca içindeki ürünlerin bana ait olduğunu görmüş. Kargoyu kendisinden almak istedim ama benden 100 TL ücret talep ediyor. Şu anda ne Yurtiçi Kargo sorunu çözüyor ne de Oir firması tarafıma dönüş yaptı. Yurtiçi Kargo şubesinin yapmış olduğu bir hata yüzünden ben ücretini ödediğim ürünlerimi teslim almak istiyorum. Bir an önce. Takip numarası: 104793513502

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 15:06

Yanıltıcı Kargo Süreci Ve İade Sorunu

24 Aralık 2024 16:58
Dilek sonuçtan memnun

Büyük Beden Tutkusu Yanlış Ürün Ardından Yenisini Göndermemek

15 Haziran 2023 22:01
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Geyikli Zeytinyağı Online Sipariş Süreci

09 Eylül 2023 01:56