Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Odeabank'ta Varlık Dökümü Krizi: Kayıtlar Kayıp!

07 Kasım 2024 03:47

Bankacılık kanununa aykırı olarak geçmiş aylara yönelik varlık dökümleri bankada saklanmıyor. Yaklaşık 1 aydır bankadan varlık dökümümü almaya çalışıyorum ancak ne banka çalışanları ne de ben varlıklarıma erişim sağlayamadım. Yani bankaya güvenerek yatırdığınız tutarlar düzgün şekilde dijital ortamda kaydedilmiyor. Başka bankalarda anında alınabilen varlık dökümüne Odeabank ulaşamıyor. Ne tesadüf ki bankanın satışının yapıldığı dönemde banka kendi kayıtlarını bile tutmamış. Asla tavsiye etmeyeceğim bir banka. Kendi çalışanları bile bir şey yapamayacaklarını, kayıtları kendilerinin bile göremediğini yeniden manuel olarak kayıt yapacaklarını söyledi. Bankayı şikayet etmekten başka bir çare olmadığını söylemeleri üzerine şikayette bulundum. Umarım BDDK ve diğer merciler bankayı denetlerler. Başka mağduriyetler yaşanmaz.

07 Kasım 2024 03:33

Odeabank müşterilere ait varlık dökümlerini kayıt altına almıyor. Vize için gerekli evraklar sebebiyle 2 defa bankaya masraf ödedim, 1 ay boyunca varlık dökümü bekledim. Kendi çalışanları bile varlıkları görüntüleyemediklerini, ağustos 2024 ayı için kayıt oluşturulmadığını söyledi. Konu ile ilgili banka Genel Müdürlüğü başvurularıma yanıt alamadım. Bankacılık mevzuatına aykırı olarak sonradan Elle kayıt oluşturduklarını çalışmaların devam ettiğini söylediler. Başka bankalarda varlık dökümleri her an ulaşılabilir vaziyette. Banka şubelerinde aynı gün varlık döküm veriyorlar. Bu bankanın ise teftiş kurulu bile yok. Bazen şubelerde imza yetkilisi olmasından imzalı evrak bile veremiyorlar. Bankada sizin taleplerini karşılayan hiçbir muhatap yok. Asla tavsiye etmeyeceğim bir banka. Kayıtları güvenilir değil. Mutlaka ilgili mercilerce denetlenmeli.

07 Kasım 2024 09:30 (Şikayetten 5 saat sonra)

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesaj bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. En kısa sürede müşterimize bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Odea Bank A.Ş.

08 Kasım 2024 09:35

Merhaba, Müşterimiz sitenize iletmiş olduğu mesaja istinaden aranarak bilgilendirilmiştir. Saygılarımızla, Odea Bank A.Ş.

Murat sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2023 12:30
"Sorunum çözüldü kart kuryeye verilmiş teşekkürler"

Odeabank Transfer Limiti Düşürüldü, Paramı Aktaramıyorum!

02 Eylül 2025 16:13

04 Şubat 2024 02:39
Burçin sonuçtan memnun

Burçin
22 Mayıs 2024 09:56
"Eylem Hanım'ın düzgün iletişimi ve sorun çözme yaklaşımına istinaden buradan kendisine teşekkür etmek istedim. Bir başka çalışanınızın eksikliğini iletişimi sayesinde çözdü."