Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Viaport Tuzla Occasion Lacoste Marka Montun Arkasında Durmadı

13 Şubat 2024 16:26

Kurtköy Viaport AVM den Occasion mağazasından Lacoste marka eşime mont aldık. Geçen sene şubat indiriminde. Eşim o zaman montum var diye hiç giymedi. Bu sene de birkaç defa giymesi ile montta ne kadar kaz tüyü varsa hepsini dışarı verdi. Hatta eşimle işyerinde ki arkadaşları 'yürüyen kaz 'diye de dalga geçmişler. Biz de montu aldığımız Occasion mağazasına gidip durumu anlattık. Daha birkaç defa giymekle böyle bir sorun yaşadık diye. Onlarda incelemeye göndereceklerini söylediler. Neyse. Aradan 1 hafta geçince gelen cevap:normaldir... Yani neredeyse işin fıtratında var diye dalga geçecekler de son anda vazgeçmiş gibiler. Hayır. Hiç kaz tüyü mont giymesem hak vereceğim de. Zara marka Tommy, Lufian, Ramsey marka bir sürü kaz tüyü montta var kullandığımız. Gerekçelerine güleyim mi kızayım mı bilemedim. Ben de özellikle bu tarz kurumsal yerlerden alışveriş yapmaya dikkat ederim ki sattıkları ürünün arkasında dururlar diye. Occasion değil arkasında durmak bir de müşteri ile dalga geçiyor gibi. Kısacası Occasion dan ürün alırken bir muhatap bulamayacağınızı bilin. Ha bu arada da 1 hafta önce yazdığımız maile zahmet edip cevap bile yazmamışlar.

13 Şubat 2024 17:06 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, OCCASION Müşteri Hizmetleri

13 Şubat 2024 19:08

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizleri aradık ancak ulaşamadık. Konuyla ilgili e-mail adresinize bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, OCCASION Müşteri Hizmetleri

25 Temmuz 2024 21:46

Beril
13 Aralık 2023 20:10
Occasion Ayıplı Ürünü Kabul Etmiyor!

Semra
28 Mayıs 2024 10:25

Ahmet
30 Ekim 2023 16:48
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
02 Aralık 2023 19:31
"Uzun uğraşlar sonucu da olsa firma hatasını kabul etti. Buradaki eleştirim 2 yıl önce ödediğim miktarın ülkemizdeki yüksek enflasyon nedeniyle çok düşük kalması ve sadece o miktarın iade edileceğini söylemeleri oldu. Bu adil bir durum olmadı. Olması gereken benzer bir ayakkabı ile değişimin olmasıydı veya benzer bir ayakkabının ücreti ne ise o miktarın iadesinin yapılması gerekirdi. Teşekkürler..."