Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Occasion Ürün İncelemesi Hakkında

Occasion Ürün İncelemesi Hakkında
30 Ocak 2024 16:35

Ankara Occasion Nata Vega mağazasından 25.01.2024 tarihinde OCC230398 fiş numaralı ürün incelemesi gönderdim Üründe bariz logo altında yırtılması olmasına rağmen değişim yapılmadı ayrıca Nata Vega mağazası da ürün de sıkıntı olduğunu kabul etmesine rağmen değişim kararı çıkmadı uzun yıllardır Lacoste, SuperStep Occasion müşteriniz olmama rağmen mağdur olmaktayım. Gerekli mağduriyetim giderilmesini talep ediyorum.

05 Şubat 2024 14:06

Ankara Occasion Nata Vega mağazasından 25.01.2024 tarihinde OCC230398 fiş numaralı ürün incelemesi gönderdim Üründe bariz logo altında yırtılması olmasına rağmen değişim yapılmadı ayrıca Nata Vega mağazası da ürün de sıkıntı olduğunu kabul etmesine rağmen değişim kararı çıkmadı kaç gün geçmesine rağmen sadece telefonla arayıp bilgi veriyor çözüm sunmuyorlar

30 Ocak 2024 21:16

Ankara Occasion Nata Vega mağazasından 25.01.2024 tarihinde OCC230398 fiş numaralı ürün incelemesi gönderdim Üründe bariz logo altında yırtılması olmasına rağmen değişim yapılmadı ayrıca arama ma söyleme me rağmen tekrar kargolayıp Ankara ya göndermişler tekrar inceleme için İstanbul a göndereceklerini söyleyip daha fazla mağdur olmama sebep oldular

30 Ocak 2024 17:13 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, OCCASION Müşteri Hizmetleri

31 Ocak 2024 12:25

Halen çözüm sağlanmadı

01 Şubat 2024 20:33

Ürünü tekrar Ankara Nata Vega mağazasına gönderdiler uyarmama rağmen tekrar İstanbul'a genel merkezde inceleme için talep etmişler, tamamen vakit kaybı mağaza da ilgilenmiyor, müşteri olarak fazlasıyla mağdur edildim

07 Şubat 2024 18:34

Occasion Nata Vega mağaza müdürü ahmet bey e teşekkürler, problemi çözdü

14 Ağustos 2024 16:10

24 Haziran 2023 20:04
Nata Vega Occasion Pişmanlıktır
Nata Vega Occasion Pişmanlıktır
Halil sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 11:32
Gökçem sonuçtan hiç memnun değil

Gökçem
08 Ocak 2025 15:07