Otelde Böcek Sorunu Ve Ekstra Ücret Talebi

Otelde Böcek Sorunu Ve Ekstra Ücret Talebi
29 Ekim 2024 15:56677

26/10/2024-29/10/2024 tarihleri arasında Ankara/Otto City Premium Suits oteli için rezervasyon yaptık ve konaklama sağladık. Otelde pek vakit geçirmedik, çoğunlukla dışarıdaydık. Son gün, ışıkları kapatıp yatakta uzanırken tavanda hamam böcekleri ve kırkayak böcekleri gördük. Otel yetkilileri, böcek olduğunu bildiklerini ve ilaçlamayı düşündüklerini söylediler. Hiç yardımcı olmadılar ve biz odayı girdiğimiz gibi bırakmadığımız için bizden ekstra temizlik ücreti talep ettiler. Bu kadar olumsuz şeyi telafi etmek yerine bir de utanmadan ekstra temizlik parası istediler. Obilet olarak bu otel hakkında işlem yapmanızı talep ediyorum. Başka kimse bizim gibi sorun yaşamasın.

29 Ekim 2024 16:29 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

29 Ekim 2024 16:34

Obilet müşteri hizmetleri beni aradı ama yanlışlıkla aramayı kapattım tekrar ara mısınız

29 Ekim 2024 16:46

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede bahsetmiş olduğumuz gibi, Öncelikle yaşamış olduğunuz durum adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.😔 Obilet'ten yapılan rezervasyonlarda hiçbir kullanıcımızın benzer durumu yaşamaması adına tesis ile görüşerek, gerekli aksiyonları alacağız ve sürecin takipçisi olacağız. Sizin adınıza tüm yorum ve şikayetlerinizi firmaya ilettiğimizden emin olabilirsiniz. Bir sonraki konaklamanız için tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi

Batuhan
Batuhan
4 Ekim 2025 09:14589

"Her şey için teşekkürler"

Kötü Hijyen Ve Kullanılamaz Oda Nedeniyle Ücret İadesi Talebi

Rezervasyonum Yapılmamış, Mağdur Edildim!

Sami
Sami
9 Mayıs 2025 10:30971

07 Aralık 2024 tarihinde erken rezervasyon kampanyasından faydalanarak Obilet üzerinden, 25 Ağustos-01 Eylül arası 7 gec...

Obilet Üzerinden Rezervasyon Yaptığım Arno Valley Hotel Ücret İadesi

Büşra
Büşra
22 Ekim 2023 17:031.779

Ankara'dan giderek Obilet üzerinden yaptığım arno valley otele gece giriş yaptığımda gördüğüm oda ile Obilet'te fotoğraf...

Serkan
Serkan
4 Ekim 2024 21:50905

"Tarafıma ulaşan Aleyna Hanım, ilgili ve düşünceli bir şekilde bana yardımcı olmak için elinden gelenin fazlasını yaptı. Aleyna Hanım, hem empati yapması hem de kendisini yormak istemediğim için Obilet tarafını kapatıyorum. Kendisi çok profesyonel, yetkin birisi kendisini yetiştirmiş olgun bakışlı bir insandı. Sinirli olmama karşın beni sakinleştirdi ve konuyu çözüme kavuşturmak için gerçekten emek harcadı. Tam olarak sorun giderilmezse de mağduriyetimi gidermek için elinden gelenin fazlasını bile yaptı. Karşıma başka birisi çıksa çağrı merkezindeki aynı cümleleri tekrar eden insani robot gibi acil bir şekilde dönüş yapacağız vb. İşlemler olsaydı bambaşka olacaktı. Bu Kelimeleri kullanmadan çözüm odaklı hareket etti. Hem şirket yöneticilerine hem de keşke çağrı merkezindeki insanlara eğitim vermesi gibi durum söz konusu olsa keşke, diğer arkadaşlar da hatalarını ve kusurlarını en aza indirilerek kalite ahlakını kazanabilirler. Çok da uzatmadan otel ile ilgili başka bir alanla şikayetlerim inceleniyor konuyu daha da büyüttüm sizden ricam siz de bu oteli işlemlerinizden çıkarmanız mümkün değilse tabi ben de işleyişinizi bilmediğim için bu konuda çok bir şey söyleyemem ayrıca sizin işe de burnumu sokmak istemem. Aleyna Hanım, görevinizde başarılar dilerim. Kolay gelsin."

Tümünü Gör

Burak
Obilet VİB Turizm Şikayeti

Obilet VİB TurizmŞikayeti

Gülşen
Obilet Tarih Olarak Aynı Gün6 Saat İçerisinde Kesildiği İçin İptal Etmiyorlar!

Obilet Tarih OlarakAynı Gün6 Saat İçerisinde Kesildiği İçin İptal Etmiyorlar!

Sinan
Obilet Otobüs Arızasından Kaynaklanan Mağduriyet