Hayrettin sonuçtan çok memnun

Obilet İptal Edilen Bilette İndirim Kuponunu Yeni Bilette Kullanamıyorum

Obilet İptal Edilen Bilette İndirim Kuponunu Yeni Bilette Kullanamıyorum
25 Nisan 2024 00:51
Hayrettin'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisinin ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Benim adıma da kendisine teşekkür etmenizi rica ediyorum. Problemim anında çözüldü.”

O biletten iptal ettiğim biletin indirim kuponu tarafıma iade edilmedi. Hak kazandığım indirimi başka bir bilette değerlendiremiyorum. Kupon indirimi bir kereliğe mahsus olduğunu söylüyor müşteri hizmetleri ama ben kullanmadığım ve iptal ettiğim bir bilet. İndirimi iade etmediler.

25 Nisan 2024 08:56 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

25 Nisan 2024 15:45

Merhaba Hayrettin Bey, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

25 Nisan 2024 17:02

Mahmut sonuçtan çok memnun

Mahmut
18 Mart 2025 09:19
"Öncelikle şikayet sonuçlandırılma süresi çok kısa sürede çözüldü. Temsilci arkadaşım sağ olsun tekrardan yardımcı oldu. Teşekkürler..."
Yanıltıcı İndirim Kuponu Politikası Ve Müşteri Mağduriyeti
Emine sonuçtan çok memnun