Sevdanur sonuçtan hiç memnun değil

Nurederm Kozmetik PH Formula Ürünlerinin İşe Yaramaması

10 Haziran 2024 13:22

Yüzüm sivilceli ve lekeli, ne yaptıysam geçiremedim. PH Formula diye bir marka duydum, Instagram'da kullanan kişiler bayağı memnundu. Ben de alıp denemek istedim. Şöyle bir durum var, bu ürünleri güzellik merkezi aracılığıyla alıyorsunuz ama çok pahalı. Daha uyguna satan bir satıcı buldum. Satıcı aracılığıyla aldım, o kadar para verdim. İşe yarar diye düşündüm; akne kiti, mela serumu, vita A, BBC güneş kremi aldım ama hiçbir şekilde işe yaramadı. Bunlara 12 bine yakın para ödedim. Ürünleri bir kadından aldım ama bana Nurederm Kozmetik'ten geldi. Nurederm Kozmetik, madem bu ürünleri satıyorsunuz, bu ürünlerin kullanımı ile ilgili bilgi vermeniz gerekmiyor mu? Nasıl kullanılır diye sorduğumda, satan kişinin bilgi vermesi gerekli diyorlar. İyi de bu ürünler sizden geliyor. Ha sizden aldım, ha başka bir satıcıdan, ne fark eder? Neden bilgi ve kullanım hakkında bilgi verilmiyor, anlamıyorum. Param çöpe gitti resmen, cildimdeki sivilceler daha da arttı. Madem başkaları tarafından satışa sunuyorsunuz, kullanımı hakkında da bilgi verin. O kadar para veriyoruz ama kullanım hakkında bilgi yok, saçmalık. Arkasında yazan kullanma talimatına göre kullandım, yine aynı. Aldığım için çok pişmanım.

Semra
Semra

Ben de Pendik Sibel Kırbaş Leyla b. De PH formulanın leke bakımını yaptırdım hiçbir işe yaramadı param çöp oldu yaptığım merkezde mi yanlış uyguladılar yoksa ürün mü işe yaramıyor bilemedim

Nurederm
Nurederm

Merhaba, olumsuz deneyiminiz için üzgünüz. Sizlere ulaşmaya çalıştık ancak maalesef ulaşamadık. Size yardımcı olmak isteriz. 0850 255 15 90 numaralı telefon numaramızdan dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz.🍀 Söz konusu sorun ile ilgili size geri bildirim yapmak isteriz. Ürünlerimizin siz değerli son tüketicilere maksimum faydayı sağlamasını isteriz. Bu sebeple distribütörlüğünü gerçekleştirdiğimiz cilt bakım markalarımızın eğitim ve uygulama bilgilerini bayilerimiz olan güzellik merkezleri ve doktor kliniklerine sağlamaktayız. Böylelikle cilt bakım ürünlerimizin doğru öneri ile siz değerli severlerimizle bayilerimizin uygun gördüğü protokollerle buluşturulmasını amaçlamaktayız. Ancak herhangi bir sorun yaşamanız durumunda elbette size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Cilt Analizi Ve Ürün Tavsiyesi Sonucu Cilt Sorunu Yaşadım

Öznur
12 Eylül 2025 02:03
Yanlış Cilt Analizi Ve Ürün Tavsiyesi Sonucu Cilt Sorunu Yaşadım
yanlis-cilt-analizi-ve-urun-tavsiyesi-sonucu-cilt-sorunu-yasadim-3.jpg
yanlis-cilt-analizi-ve-urun-tavsiyesi-sonucu-cilt-sorunu-yasadim-1.jpg
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Şevval
23 Temmuz 2024 00:15