Okan sonuçtan hiç memnun değil

Numnum Bursa Podyumpark Kötü Hizmet Anlayışı

26 Mart 2023 17:59

Merhabalar;

25.03.2023 Cumartesi akşamı, Bursa Podyumpark'ın numnum Cafe'sine çay içmeye gittik. Genelde arkadaş grubumuzla tercih ettiğimiz bir mekan ama dün akşam kız arkadaşımla çay içmeye gittik. Uzun boylu, zayıf, esmer tenli bir arkadaş (erkek) asık suratlı bir şekilde çay servisinin kapandığını söyledi. Israrla sordum: "Masalarda çay var, neden yok şimdi servis kapandı?" dedim. Emin olmak için aynı mekanda çalışan başka bir arkadaşa sordum, "Çay servisimiz açık" dedi. Alt tarafı bir şeyler içeceğiz, burnumuzdan getiriyorsunuz! Biz para ödüyoruz ve aynı şekilde mekanda hizmet almak istiyoruz. Yani kimse bize bedava bir şeyler vermiyor, paramızla hizmet almak istiyoruz. Bu tavrı ilgiyi hak etmiyoruz. Üstelik daha önce de mekanda yer olmasına rağmen yer yok denildi. İsrarla sormamıza rağmen yok denildi. Lütfen çalışanlarınızı denetleyin ve iyi bilgilendirme yapın. Biz de hizmet sektöründe çalışıyoruz. Asla müşterilere bu şekilde yaklaşmıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Sizin için de öyle olmalı diye düşünüyorum. Bundan sonra çevremdeki hiç kimseye bu mekanı tavsiye etmeyeceğimi bilmenizi isterim!

Kanyon Numnum Şubesinde G*****’ın Agresif Ve Kaba Tutumu

İrem
12 Şubat 18:17
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Numnum Antalya Agora AVMde Personel İlgisizliği Ve Olumsuz Deneyim

29 Aralık 2025 09:11

Numnum Kanyon Şubesinde %20 Servis Bedeli Üzerine Şikayet

Hayati
27 Aralık 2025 13:25
Rana sonuçtan hiç memnun değil

Numnum Kanyon'da Müşteri Ayrımı Ve Soğuk Yemek Deneyimi

19 Aralık 2025 14:16