Vatandaşlık Başvuru Süreci Hakkında Belirsizlik

Vatandaşlık Başvuru Süreci Hakkında Belirsizlik
Aziza
23 Ekim 2024 20:2521.879

Merhaba 6 Mayıs mesaj geldi. Vatandaşlık başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilerek karar alınmak üzere Karar Makamına gönderilmiştir. Ne zaman karar alınacak. Önceden teşekkür ederim 8 kasımda 2022 de çalışma izni üzerinden turk vatandaşlık başvuru yaptım

25 Kasım 2024 13:22

Selam aleyküm bana yardımcı olmanızı istiyorum. Ben Özbekistan uyruklu Azize 8 kadim 2022 yılında turk vatandaşlık başvuru yaptım. Çalışma izni üzerinden. Ama sonuç beni üzdü. 10 senedir İstanbul'dayim. Milli güvenlik ve kamu düzeni bakımından ret geldi. Ne yapmam lazım lütfen😫🙏🙏💓

Muhammed
Muhammed
Benzer Şikayeti Var
4 Haziran 17:46

Sizin uyruk nedir ve hangi yolla başvurdunuz?

Peterson
Peterson
6 Mart 00:32

Merhaba Azize. Bana da aynı mesaj geldi. Seninkiyle ilgili nasıl bir gelişme oldu? Yardımcı olabilirsen sevinirim.

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Başvuru Sonuçlanmadı

Nourhan
27 Haziran 2024 12:3724.398

Ben istisnai olarak Türk vatandaşlığına başvuru yapmıştım 2020 de ama hala dosya sonuçlanmadı. Vatandaşlık başvurunuza i...

1 Destek7 Yorum

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Vatandaşlık Başvurusundaki Belirsizlik Ve Uzun Bekleme Süresi!

Shahbazli
21 Aralık 2024 08:2139.976

17 Ekim 2023 tarihinde çalışma izni üzerinden vatandaşlık başvurusunda bulundum. 1 yıldan fazladır bekliyorum. 5 Temmuz ...

30 Yorum

Öne ÇıkanKonular