Uzun Süren Vatandaşlık Başvuru Süreci

15 Kasım 2024 21:00

Merhaba, Ben Türkmenim Ve Vatandaşlığımın Sonuçlanmasını istiyorum.

Vatandaşlık başvurum 2021 Mayıs başladı. Ancak 14.11.2022 tarihinden bu yana, başvurumla ilgili arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurumlara gönderilmiş olup araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir. İbaresi görünmektedir. Başvurumun bir an önce değerlendirilmesini ve arşiv araştırmasının tamamlanmasını istiyorum. 3, 4 yıldan fazla bir süredir vatandaşlık işlemlerimin sonuçlanmasını bekliyorum, ve vatandaşlığa ciddi anlamda ihtiyacım var lütfen gerekli işlemlerinin yapılmasını istiyorum. Teşekkür Ederim.

Saygılarımla,

Linda
Linda

Merhaba ben Türk vatandaşıyım, eşim yabancı uyruklu 6 yıldan beri evliyiz,3 yıl 5 ay önce vatandaşlık başvurusunda bulunduk ve hala bekliyoruz ve bu durumla ilgili şikayet etmediğim yer kalmadı çünkü süreç fazlasıyla uzadı ve sağlıklı bilgi alabileceğimiz bir yer yok, bu süreç ve beklemek her yıl yeniden oturum izni evrakları ödemeleri yapmak artık çok can sıkıcı bir hale geldi ve kelimelerim tükendi artık😞

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İstisnai Vatandaşlık Başvurum Arşiv Araştırılması 3 Yılı Geçti.

21 Ocak 2024 16:30

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Başvuru Sonuçlanmadı