Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Pasaport Basım Öncesi Kontrol Aşaması

08 Ocak 2024 19:29

Merhaba, ben Enes Ö******. 03.01.2024 tarihinde İstanbul Beykoz Nüfus Müdürlüğü'nde pasaport yenileme işlemi gerçekleştirdim; fakat 1 hafta olmasına rağmen halen 'basım öncesi kontrol aşamasında' diye bir ibare bulunmakta. Geçmişte benzer bir durumla karşılaşmadım ve bu hafta vize başvurusu yapmam gerekiyor. Sorunun çözülmesini rica ediyorum.

Yorumlar (12)

Didem
Didem
Şikayeti Çözüldü

Benim 31 Aralık başvurum hala basım öncesi kontrol yazıyor yoğunluk var tarihle alakalı bilgi veremiyoruz dediler bu ayın 22 si vize görüşmesi yetişir diye düşünmüştüm ama çok sıkıntı

Enes

Ankara nüfus Müdürlüğü'nü arayın lütfen diğer türlü ilgisiz kalıyor

Emre

Kral Allah senden razı olsun Allah her istediğini sana nasip etsin şu mübarek günde sen benim işimi hallettin Allah'ta senin işini halletsin

Emre

Bana bir iletişim yeri bırakma şansınız var mı Instagram üzerinden yardımcı olsanız burayla kolay iletişim kuramıyoruz eemrre8 yazar mısınız

Emre

Anlayamadım nereye nasıl yazacağız kodu gerçekten çok ihtiyacım var acilen ulaşması gerekiyor

Emre

Ne yaptınız da kargoya verildi bir yardımcı olur musunuz banada

Ankara koduyla 5910098 i arayıp aciliyet oluşturun

Benim de aynı durumda seyahatime 10 gün kaldı gelişme olursa yazar mısınız

Enes

Bugün kargoya verildi biraz ısrarla aramanız gerekiyor Türkiye'de galiba işler böyle ilerliyor Ankara nüfus müdürlüğünü arayın

Emre

Sorunun çözülünce banada haber verir misin çünkü bende 03.01.2024 tarihinde yeniletmek için başvurdum hala kontrol aşamasında gözüküyor ve 25'inde uçağım var.

Göksu

Bana 199 da 29 aralıkların basıldığını 2 Ocak olanların basımının sırası geldiğini söyledi on gün kaldı dedim muhtemelen yetişir dedi cumaya kadar bekleyin dedi umarım öyle olur

Deren
Deren

Aynı şekilde ayın 2 sinde verdim 199 u aradım çözüm yok yoğunluk var deniyor başka bir şey denmiyor

10 Ocak 2024 10:48

19 Aralık 2024 21:32