Tes Konfeksiyon Ltd Şti Ve Nsport Ürünlerine Sahip Çıkmıyor.

Semih
22 Şubat 2024 21:18

02.11.23 tarihinde NSport'tan satın aldığım Helly Hansen marka ceketimde sol arka omuz kısmındaki hh ambleminde sökülmeler meydana gelmiştir. 08.01.24 Tarihinde ürünü satın almış olduğum mağazaya ürünü teslim ettim ve incelemeye gideceğinin bilgisini verdiler. Tam tamına 45 gün ürün gelmedi ve bugün 46. Gün ısrarla aramalarıma istinaden 46. Gün ürünü gönderdiler. Nsport satışçısı ürünü satarken 2 yıl garantili diye bilgi verdi taahhüt etti fakat ürün henüz yıkanmamış olmasına rağmen amblemi sökülmeye başladı. Değil 2 yıl 2 ay bile garantili değil bu 2 firmanın ürünleri. Nsport'un hakkında var olan şikayetlerden bahsetmiyorum bile. Ürünü Nsport'tan satın alıyorsunuz. Suçu tes konfeksiyon ltd. Ye atıyor. Ben üreticinin değil Nsport'un arkasındayım diye Nsport'un sözde yöneticilerinden saçma sapan bir cevapla karşılaşıyorsunuz. Neden 2 yıl garantili satma cüretinde bulunuyorlar onu da anlamış değilim. Ürünü tes konfeksiyon ltd. Soruyorsunuz cevap vermekten kaçınıyorlar. Siz bizi Tüketici Hakem Heyeti'ne vermişsiniz sonucu bekleyin diye bir cevap alıyorsunuz. Ürünü Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim. Ettiğimi söyler söylemez bu iki firma ürünü rızam dışında tadilat edip geri gönderme cüretinde bulundular. Özellikle NSPORT'A mail attığım halde. İyi ki de mail atmışım sözlü söylemekle kalmayıp çünkü bu hareket insanı yalancı çıkarmaya yönelik art niyetli bir hareket. Hayatımda ilk kez Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak zorunda kaldım. 7250 TL verip paramla beni rezil ettiler. Kışın ortasında o kadar para verip aldığım ceketi giyemedim. Ürünle ilgili hiçbir şekilde rızam olmadan nasıl tadilat yapıyorsunuz? Tüketici olarak benim seçme hakkım olduğu halde bu ne cüret? Ne aldığım mağaza ürüne sahip çıkıyor ne de üretici firma sahip çıkıyor. Değil aylar yıllar sürse hakkımı sonuna kadar arayacağım. O gönderdiğiniz tadilatlı ceketi de kargo poşetinden açmayacağım. Oradaki esnaf kazansın diye gittik mağazadan aldık. Üretici firma 0 hele hele esnaflık 0 her şey malı satana kadar. Çok pişmanım ve her yere yazacağım!

Emin sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 11:39

31 Ocak 2024 14:18
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 11:09
Sportive İnsan Haklarını İhlal Ediyor
Osman sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 15:47
Sporthink Ayıplı Ürün Satıp Tüketici Hakem Heyeti Kararına Uymuyor