NS Sposa Anlaştığım Gelinlikle Alakası Olmayan Bir Gelinlik Satın Aldım

13 Haziran 2024 23:54

Nssposa İzmir ekibinin gösterdiği tutum ve ilgisizlikten inanılmaz rahatsızım. Aralık ayında binbir heyecanla gelinlik siparişi oluşturduk. Seçtiğim gelinlik yırtmaçlı bir modeldi, bizimle ilgilenen F**** Hanım yırtmacı kapatırız dedi. İstediğin boyda tarlatan giyersin dedi. Satmak için her dediğimi yaparız diyerek beni geçiştirdi. Ben de inandım. O zaman Google yorumlarına bakıp kötü yorumları ciddiye almamıştım, büyük bir firma olduğu için olabileceğini düşünmüştüm. Lütfen bu mesajı okuyorsanız öyle düşünmeyin, işini asla iyi yapmayan insanlar topluluğu, başka hiçbir şey değil. Gelinliğimi Aralık ayında aldım, Mayıs ayında beni provaya çağırdılar. Bana tülden oluşan bir şey giydirdiler; bir şey diyorum çünkü benim istediğim gelinlikle alakası olmayan saçma sapan bir şeydi. Cidden içim rahat etmeyince ertesi gün ne istediğimi, orada beğendiğim gelinliği tekrar hatırlatmak için gittim. En başta bana gelinliği satan F**** Hanım'ın yanına gittim. Tamam tamam tabi ablacım, senin istediğin olacak diyerek yollandım. Şehir dışından gelip gidiyoruz, zaten vaktim kısa, bunu bin kere de belirttim. Düğünüme 2 hafta kala F**** Hanım tarafından arandım, senin elbisenin eteği hakkında anlaşmazlık oldu, gelebilir misin diye. Ben gitmişim, tek tek açıklamışım, tabi tabi diye gönderilmişim, alt tarafı yırtmaç kapatılsın istemişim, bana diyor ki biz anlamadık. İl dışındayım, tabi ki gelemem dedim. Bir hafta sonra iznim var, o zaman geleceğim dedim. Düğün haftamın bir hafta öncesinde gittim, beni C** Bey ile tanıştırdılar, benim gelinliğimi ona devretmişler. Ona da gelinliğin eteğini nasıl istediğimi anlattım bizzat. Sonra bana sunulan gelinlik yine yırtmaçlı oldu. Kesinlikle müşteriyi dinlemediklerini düşünüyorum. O hafta tam 4 gün Nssposa'ya gitmek zorunda kaldım. Benim vaktimi çaldılar, düğün öncesi bir sürü işimin arasında bana boyu kısa kesilmiş gelinliği satmaya çalıştılar. Aralıkta aldığım gelinliği bana Haziran'da, düğünüme bir hafta kala hazırladılar ve asla anlaştığım gelinliğe benzemiyor. Artık uğraşacak gücünüz kalmayıp ne yapabiliyorlarsa alıp gitmek istiyorsunuz. Benim bir gelinliğim daha vardı, çok şükür onlardan almadığım, tek provayla harikalar yaratılan ama herkes benim gibi şanslı olamaz. Bir etek boyunu kesmeyi bilmeyen insanlarla dolu bir yer. Bana gelinliği beğenmeyince tamam tekrar keseceğiz eteğini deyip asla yeni kumaş kesmediler. Kesinlikle en mutlu gününüz rezil olsun istiyorsanız gidebilirsiniz.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
13 Haziran 2024 11:49

Gelinlik Provalarında İlgisizlik Ve Kaba Davranışlar

06 Eylül 2025 14:11
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Oleg Cassini Gelinlik - Terzi Faciası

06 Eylül 2023 15:56
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Gelinlik Provası Yapılmadan Tamamlanmış!

07 Ekim 2024 11:28
Ahmet sonuçtan memnun değil