İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Nova Akülerde Garanti Kapsamında Kargo Ücreti Sorunu

Nova Akülerde Garanti Kapsamında Kargo Ücreti Sorunu
15 Kasım 2024 12:19

2022 yılında solar sistemlerimiz için tekno mar mağazası üzerinden 2 adet 105 amper nova akü aldım. Hatta 2021 yılında da diğer sistemimiz için 2 adet nova akü aldım ve sizden destek alarak onları sorunsuz kullanıyorum. 8 Aralık 2022 yılında aldığım akü şarj tutmamaya başladı. Yüke binince saniyeler içinde bitiyor. Müşteri hizmetleriniz ile görüştüm. Garantisi devam etmesine (yaklaşık 20 gün) rağmen nova akü firması ürünü göndermemizi, kullanıcı hatası olup olmadığını tespit edeceklerini, kullanıcı hatası ise ürünü iade edeceklerini, değil ise değişim yapılabileceğini söylediler.

Ancak gidiş geliş kargo ücretinin bize ait olduğunu söyledim. Garanti kapsamında olduğunu belirttim, ancak maliyetlerin arttığını söylediler. Kargo firması da sadece göndermeye 1800-1900 TL ücret istedi. Firma ödemeli gönderirsek de 980 TL gibi bir rakam istediler. Bir de geri gelecek, bu durumda geri gelen ürünün kargo parası da var.

Ben daha önce de sizden alışveriş yaptım, hatta halen kullandığım aküler de mevcut. Yani o kadar paraya kargoyla garantiye nasıl gönderebilirim? Belki de kullanıcı hatası deyip geçilecek, bilemiyorum. Kısacası nova akü aldım ama mağdur ediliyoruz. Fotoğrafta görüldüğü gibi kargo firmasından alıp geri getirdim.

15 Kasım 2024 12:05

2022 yılında solar sistemlerimiz için Tekno mar mağazası üzerinden 2 adet 105 amper nova akü aldım, Hatta 2021 yılında da diğer sistemimiz için 2 adet nova alu aldım sizden destek alarak onları sorunsuz kullanıyorum, 8 Aralık 2022 yılında aldığım aküler şarj tutmamaya başladı, yuke binince, saniyeler içinde bitiyor, müşteri hizmetleriniz ile görüştüm, garantisi devam etmesine ( yaklaşık 20 gün) rağmen nova akü firmasi ürünü göndermemizi, kullanıcı hatası olup olmadığını tespit edeceklerini, kullanıcı hatası ise urunu iade edeceklerini, değil ise değişim yapılabileceğini söylediler, ancak gidiş geliş kargo ücretinin bize ait olduğunu, garanti kapsamında olduğunu söyledim ancak maliyetlerin arttığını söylediler, kargo firması da sadece göndermeye 1800-1900 TL ücret istedi, firma ödemeli gönderirsekte 980 TL gibi bir rakam istediler, bu durumda geri gelen ürünün kargo parası da var, ben daha önce de sizden alışveriş yaptım, hatta halen kullandığım akülerde mevcut, yani o kadar paraya kargoyla garantiye nasıl gönderebilirim, belkide kullanıcı hatası deyip geçilecek bilemiyorum, kısacası nova akü aldım ama mağdur ediliyoruz, Aşırı kargo parası çıkması nedeniyle garantiye gönderemiyorum ve yeni akü araştırmaya başladım, isterdik ki aküler size gelsin bir bakın, değişim olsun, belki ikisi, belki biri kurtarılır, olmuyorsa yenisinide sizden alalım ama maalesef müşteri olarak bu durumda bırakıldık

nova-aku-sikayeti-1.jpg
18 Kasım 2024 15:10 (Şikayetten 3 gün sonra)

Nova Akü Nova Marka Jel Akü Sorunu (Etimesgut/Ankara)

18 Temmuz 2024 10:01
Ali sonuçtan hiç memnun değil

İnvertörün Sürekli Arızalanması Ve Servis Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

19 Haziran 2025 10:58
invertorun-surekli-arizalanmasi-ve-servis-surecinde-yasanan-magduriyet-1.jpg
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Güvenilmez Firma Ve Yetersiz Garanti Hizmeti

14 Ekim 2024 09:24
Güvenilmez Firma Ve Yetersiz Garanti Hizmeti
guvenilmez-firma-ve-yetersiz-garanti-hizmeti-1.pdf
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 18:28
Varta Akü'nün Garanti Sürecinde Keyfi Davranışları
Alaattin sonuçtan hiç memnun değil

Alaattin
21 Nisan 2025 20:47