Murat sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 21:03

Nötron Elektronik firmasından Trendyol üzerinden Dyson marka dikey süpürge aldım. Satın aldığım V15 dikey süpürgenin kaydını yapmak istediğimde Dyson yetkilileri bana ürünün başkasının üzerine kayıtlı olduğunu bildirdi. Yani satıcı ürünün kaydını kendi üzerine kaydedip göndermiş. Bu durumda ben, şahsım olarak ürünün Dyson garantisinden faydalanamadığım gibi, bir de 24 ay garantili diye satılan ürünün 23 ay garantili olduğunu öğrendim ve tarafıma garanti devri yapılmadı bile. Aynı zamanda ürünü çalıştırdığımda halı başlığının toz kaçırdığını fark ettim ve Dyson yetkilileri, ürünün tarafıma kayıtlı olmadığından parça temini yapamayacaklarını bildirmeleri üzerine ürünü iade ettim. Ancak Nötron Elektronik hala iademi sağlamadı. Stokta ürünleri kalmadığından iletişime de geçememekteyim. Trendyol da bana gerekli kolaylığı hala sağlamadı. Lütfen mağduriyetimi giderin. Giderilmemesi halinde yasal haklarımdan faydalanmak durumunda kalacağım.

Murat
Murat
21 Ocak 2025 15:01

Ürünü 3 aydır yanlış hatalı ve eksik parçalarla oyalıyor hakkımı helal etmiyorum

Gaye sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 17:00

21 Eylül 2024 14:58
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Fatura Nedeniyle Dyson Garantisinden Yararlanamıyorum, Mağduriyetim Giderilmiyor

22 Ekim 2025 11:40
yanlis-fatura-nedeniyle-dyson-garantisinden-yararlanamiyorum-magduriyetim-giderilmiyor-5.jpg
yanlis-fatura-nedeniyle-dyson-garantisinden-yararlanamiyorum-magduriyetim-giderilmiyor-4.jpg
yanlis-fatura-nedeniyle-dyson-garantisinden-yararlanamiyorum-magduriyetim-giderilmiyor-3.jpg

Rabiye
16 Temmuz 2025 12:43
Yanlış Parça Gönderimi Ve İade Sürecinde Satıcı Ve Servis Arasında Mağduriyet
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Dyson Süpürge Sorunuma Satıcıdan Ve Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamıyorum

29 Ekim 2025 12:28