Niyazi Efendi Lokantası Merkezefendi'deki Yeni Şube Hayal Kırıklığı Ve Uzun Bekleyiş

16 Eylül 2024 14:06

Dün yolculuğumuzu tamamladıktan sonra, eve geçmeden Merkezefendi'de sanayi tarafından yeni açıldığı iddia edilen şubeye gittik. Akşam 19 sularıydı. Öncelikle, sosyal medya hesaplarından duyurduklarının aksine, masaya bir lokma bile ikramlık ürün gelmedi. Masada 3 görme engelli, 2 gören ve 1 çocuktan oluşan bir ekiptik. Masada görme engelli müşterileri olduğu için yemeye bileceğimizi düşünmüş ve ayrımcılık yapmış olduklarına inanıyorum. Ara sıcak olarak içli köfte istedik. Köftelerin içinde buz halde kalmış pişmemiş yerler vardı. Durumu garsona ilettiğimizde, "Yoğunluktandır. Yapacak bir şey yok." şeklinde bir cevap aldık. Ana yemek olarak, masadaki 2 kişi çökertme kebabı, 3 kişi de beyti saray sarma istedi. Oğlum için ise köfte menü sipariş ettik. Çökertme kebaplar oldukça soğuk ve yağı donmuş halde geldi. Beyti sarmaların ise lavaşları tamamen yanmıştı ve sadece 6 lokma beyti sarma ile minicik bir dilim domates vardı tabakta. Başka hiçbir şey koyulmamıştı. Garsonu çağırıp söylediğimizde, "Müşteriler çok pişmiş istiyor. Biz de böyle pişiriyoruz." gibi akla mantığa sığmayan bir açıklama yaptı. Sonra restoran müdürünü çağırdı. Şikayetlerimizi ona anlattığımızda; "Size tatlı ikram edelim. Kusura bakmayın hata olmuş. Ben hesap sırasında hatamı telafi edeceğim." diyerek ve bizi geçiştirerek gitti. Çay ve kahve ikramlarını ve tabii ki tatlı tekliflerini de kabul etmeden kalktık. Kasaya hesap ödemeye geldiğimizde, restoran müdürü bizi kasada görünce hızla oradan uzaklaştı. Tüm bu siparişler için bir saatten daha fazla beklemek zorunda kaldık ve toplam 2750,00 TL hesap ödedik. Akşam akşam kötü bir yemeğe bu kadar hesap ödemek, ayrıca sinirlerimizi bozdu.

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 19:21
Canan sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2025 00:41

31 Aralık 2024 14:02
Burak sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 09:18

03 Ağustos 2023 14:13