Nissan Türkiye’de Yedek Parçaları Bulunmayan Araçları Satıyorlar

17 Ocak 2024 23:16

1 ay önce Nissan Çorlu'da yeni X-Trail aracımı teslim aldım ve bu kadar pişman olacağım diye hiç düşünemedim. 2 hafta aracı kullandıktan sonra talihsiz bir olay yaşadım, evimin çatısı kuvvetli bir rüzgarda uçtu, aracımın ön ve arka camları patlatmış. Hemen Çorlu'daki servisi aradım ve camlar çabuk değişebilecek ürünler diye cevap aldım. Ama aracı servise götürdükten sonra hem ön hem arka camları stokta yokmuş diye haber aldım ve ne zaman stoğa düşecek ile ilgili hiçbir bilgiye ulaşamadım. Müşteri hizmetlerini arayınca camlar Türkiye'de yok, 48 saat içince bana dönüş yaparak camların ne zaman gelir bilgi vereceklerini söylediler. Ama dönüş yapmadılar! Ben tekrar arayıp 48 saat içerisinde geri dönmediniz deyince, 49.5 saat olmuş deyip güldüler!

Böyle kötü bir yaklaşım Nissan gibi global bir markadan görmek gerçekten inanılır gibi değil. 3 model geliyor ülkemize ama en çok ihtiyaç olacak ürün olan ön camı stoklu çalışmıyorlar. Basit bir ön camı bile Türkiye’ye 45 iş günü termin ile getiriyorsanız eğer, bu araçları satmaya hakkınız yoktur.

profile profile
16 Şubat 2024 09:42 (Şikayetten 29 gün sonra)

Burak Bey, ne yaptılar orijinal camı tedarik edebildiler mi sorun çözüldü mü

Daria

Evet 1 ay bekledim ama sonunda camlar Japonya'dan Türkiye'ye ulaşıp değiştirildi

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Nissa X-Trail Kamera Problemi

02 Ağustos 2024 18:37