Adem sonuçtan hiç memnun değil

Nissa X-Trail Kamera Problemi

02 Ağustos 2024 18:37

Şubat ayı sonunda Kocaeli Nissan Yılmaz Otomotiv firmasından Nissan X-Trail model araç satın aldım. 3 ay sonrasında aracım, elektronik hatalar vermeye başladı. Servis aracı i27.06.2024 tarihinde inceledi ve ön cam kamerasının arızalı olduğunu tespit etti. Kamera Nissan Yılmaz Oto'nun stoklarında yokmuş. Öğrendik ki tüm Türkiye'de stok bulunmuyormuş. Yurt dışına sipariş edilmiş, ancak ne zaman geleceği belli değilmiş. Bugün 36. Gün olmasına rağmen hala yedek parçanın ne zaman geleceği belli değil. Nissan Türkiye de, Nissan Yılmaz Oto da yedek parça gelme süresine cevap veremiyor. 1 yıla kadar gelir mi? Diye sordum. Bilemeyiz diye cevap verdiler. Yaklaşık 3 milyon tl vererek satın aldığım araçta böyle bir mağduriyet yaşadım. Aracın sürüş güvenliğinde sıkıntı var ikame araç verin dedim. Böyle bir politikamız yok dediler. En kısa sürede mağduriyetimizin giderilmesini umuyoruz.

05 Ağustos 2024 16:55 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sn Adem A.; Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Kısa bir süre önce aynı konu ile ilgili başvurunuz hakkında firmamızın yanıtı sizinle paylaşılmıştır. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

05 Ağustos 2024 17:04

Merhabalar, maalesef bir cevap alamadım.

08 Ağustos 2024 17:41

Sayın yetkili, hala cevap alamadım

Oğuz
09 Temmuz 2024 10:26

Nissan Türkiye’de Yedek Parçaları Bulunmayan Araçları Satıyorlar

Daria
17 Ocak 2024 23:16
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Yedek Parça Saçmalığı

Süleyman