Nisanur Moda Ve Güzellik Salonu Düğünümde Gelinlik Ve Makyaj Hayal Kırıklığı

Nisanur Moda Ve Güzellik Salonu Düğünümde Gelinlik Ve Makyaj Hayal Kırıklığı
28 Şubat 2024 12:305.056

Nisanur'da düğünüm için 38 beden gelinlik kiraladım. Gelinliği ısrarla yalan söyleyerek 40 bedeni 38 diye denettirip, üstüme göre ölçü aldılar. Dört defa 38 bedeni denemek için provaya gittim, hepsinde 40 bedeni denettirip, sonra 'AA, biz yanlışlıkla 40 bedeni denettirmişiz' dediler. Düğünden bir hafta önce teslim almak için gittim. Bu kez 'Beden 38 mi? ' diye sordum, 'Evet' deyip, 'Aaa, bizim de gelinlerimiz hep 1-2 beden zayıflamış' deyip, meğerse yine 40 bedeni denettirip ölçü almışlar. Memlekete gideceğim için teslim almadım, 'Düğün günü alırım' dedim. Düğün günü geldiğimde, kuaför de onlara aitti. Beni orada ayakta beklettiler, 'Şuraya oturabilirsin' diye hiçbir yönlendirme yoktu. Ayakta durdum, sonra oturacak yer ayarladım kendime. Kuaför için çağırdılar, makyajımı yapan kişi nemlendirici sürmeyi unuttuğu için, daha kuafördeyken makyajım yüzümden aktı. Gelinliği giymeden bu kez etiketten bedenine baktım, 40 beden yazıyor. 'Ben 38 beden kiraladım, bu yanlış. 38'i getirir misiniz? ' dedim, giymek istemedim, ısrar ettiler. 'Bir giy, belki olur' dediler. Giydim, üstüme göre ayarlamışlar ama asla 38 bedende giydiğim gibi durmuyor. Giymek istemedim, ağlamaya başladım. Çok üzüldüm, 'Gel, başka gelinlik deneyelim sana' dediler. '38 beden yok elimizde' dediler. Aşağı götürdüler, başka gelinlik denettiler, beğenmedim, zaten artık denemek de istemedim, moralim çok bozuldu. Düğüne kalmış bir saat, çekime geç kaldık. Sonra 38 bedeni kuru temizlemedeymiş getirdiler. Giydim ama tarlatanı kına tarlatanı vermişler, düğün salonundaki ışıkta beyaz tarlatan halkası görünüyordu. Makyajım kötü, yüzüm çok kötü durumdaydı, gelen giden 'Yüzüne ne olmuş? ' deyip durdu. En güzel günümü mahvettiler ve bu olay 25 Ağustos'ta oldu ama ben hala unutamıyorum ve çok üzülüyorum. Bu yaşadıklarımı hepsini kanıtlayabilirim, en küçük detayıyla.

1 Mart 2024 13:05

Mesajlarda görsel de her şey AP açık görünüyor zaten kaç defa sordum ve her defasında sana 38 orijinalini vereceğiz diyen sizsiziniz provalarda her defasında 40 denettirip sonra da aaa biz de çıkartırken fark ettik 40 denettirmisiz ama size 38 vereceğiz dediniz düğün günü içime şüphe düşürdüğünüz için giymeden önce bedenine baktım giydim yine ama asla 38 gibi durmuyordu sizin aklınız alıyor mu bunu bir 40 beden birinin üst bedeni ile 38 hatta benim üst bedenim 36 40 i ne kadar daraltsanız bile aynı durur mu madem öyle bana kiralarken diyecektiniz ki 38 yok biz istersen 40 i üstüne göre yapalım kabul etseydim o zaman hakliydiniz ayrıca 38 i kurutemizleden getirdiğiniz de siz kendiniz ya dediniz evet haklıymışsın aynı durmuyor dediniz   hele ki en özel gününde bir de üstüne hatalı olmanıza rağmen yapmanız gereken davranışı kendinizi överek üst düzey bir davranış sergilemiş gibi lanse edemezsiniz kuafor konusuna gelince makyöz nemlendirici sürmedi ve bunu size söylediğimde biz nemlendirici kullanmıyoruz zaten dediniz Diyarbakır'da da kına için gittim ağustos ayı da çok sıcak olmasına rağmen o kadar çok terledim yuz kisi öptü beni asla bozulmadı makyajım nasıl oluyor da sizin makyajınız 20 dakika da kustu ve ben makyajı bozacak şekilde müdahale etmedim zaten siz bozulan kusmuş makyaja yama yaptınız resmen çekimde de görünüyor dugun de de görünüyor hepsi de duruyor elimde ayrıca bir insan neden dugun günü sıkıntı çıkarıp ağlamak ister ki öyle bir anlamışsınız hepiniz sanki ben sizinle 40 beden diye anlaşıp niye 40 bedenmiş diye ağlamışım gibi davranıyorsunuz ücret konusuna da gelince yaptığınız ve beni rezil ettiğiniz daha kuafördeyken bozulan yuz makyajının ücretini ödemedim gelinliğin ve kına elbisesinin kiralama ücretini ödedim gerçekten donup bir vicdanınızı sorgulayın Allah hesabını sorsun hepinizden

Yeşim
Yeşim
29 Şubat 2024 12:38

Nisanur çalışanlarından sizinle bizzat ilgilenen, bir hafta öncesinde gelip vitrinde beğendiğiniz yeni sezon bindallıyı değiştiren kişiyim. Gelinliğin provasını yaptık ölçülerini aldık hiçbir sıkıntı yoktu kuaför günü içinde yazan 40 beden etiketi için size olan gelinliği olmuyor deyip sıkıntı çıkardınız gönlünüz olsun diye aşağı indirdim farklı model seçebileceğinizi söyledim özellikle 38 istediğiniz için de kuru temizlemeden 38i getirttirdim o sırada ağladınız stres yaptınız yüzünüz aktı makyajınız bozuldu tekrardan kuaföre çıktık makyajınız yenilendi bir de makyaj sırasında çok müdahale ettiniz Makyözlerin elinden malzeme alarak yüzünüze müdahale ettiniz. O gün beni zor durumda bıraktınız. Sonrasında beni şahsi numaramdan arayıp kuaför ve gelini ücretsiz istediniz ben de size mağaza sahibimizin numarasını yönlendirerek onun iletişime geçmenizi söyledim. Size o kadar emek verdiğim halde neden hala bizi ve beni burada kötü lanse ettiniz. Madem memnun olmadınız neden tekrar aynı talepte bulundunuz?

Neşe
Neşe
29 Şubat 2024 11:46

Zinnet hanım merhaba, Hatırladığım kadarıyla düğünden 1 hafta önce Provanız alındığında hiçbir problem yoktu. Taki düğün günü kuaföre 1 saat geç gelip gelinliğin bedenin tam olmasına rağmen içindeki etiketi problem edene kadar sizi memnun etmek için kuru temizlemeden 38 getirilip verildi fakat siz halen daha ağlayıp kendinizi strese soktunuz üstelik kuafördeki diğer gelinleri de rahatsız ettiniz. Ağlama ya devam ettiğiniz için makyaj hiçbir şekilde tutmadı kendi içinizdeki problemlerinizi bize ve firmamıza mal etmenize anlam veremedik.

Merve
Merve
29 Şubat 2024 11:31

Ben Nisanur Erzurum çalışanıyım. Sizin sorun yasadığınız gün bütün olaylara vakıf olarak cevap veriyorum. Düğünden 1hafta önce provaya geldiniz. Hiçbir problem çıkarmadığınız provada, gelinlikle alakalı hiçbir sıkıntı yokken kuaför günü 1 saat randevunuza geç gelip üstelik gelinlik bedeninin tam olmasına rağmen içindeki etiket yüzünden sorun çıkardınız. Buna rağmen sizi memnun etmek için aşağıya indirip istediğiniz gelinliği alabileceğinizi söyledik özelikle 38 bedeni istediğiniz için kuru temizlemeden 38'i getirdik. Sinirinizden ağladınız makyajınız aktı kuafördeki çalışanlarımız tekrardan makyajınızı yeniledi stresten terlediniz tutmadı makyajınız. Çıkarken de geriye kalan ücreti ödemeden çıkış yaptınız. Aracı olarak gönderdiğiniz bir kisi kalan ödemenin yarısını yaptı fakat ödeme yi tamamlamadı. Biz firma olarak sizi memnun etmek için elimizden geleni yaptık. Bütün detayları anlatmamdaki neden firmamızın yanlış lanse edilmesini istemediğinden ötürüdür.

Oleg Cassini Gelinlik - Terzi Faciası

Dilek

Tam bir gelinlik faciası yaşatmış bir yer benim için. Terzileri, benim modelini beğendiğim gelinliği bedenime uygun yap...

Narin Gelinlik Kiralama Kabusu: Hayal Kırıklığı Ve Zor Anlar

Keziban
27 Ekim 2024 17:36779

Ankara narin gelinlik'e başka bir şehirden gelip gelinlik ve kınalık kiraladık. 40.000₺ para verdik. Provaya gelin dedil...