Burcu sonuçtan çok memnun

Nill's Mobilya Eksik Kırlentler Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

09 Ağustos 2024 10:17
Burcu'nun Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Merhaba. Nills Mobilya Samsun Şubesinden nakit ödeme ile koltuk takımı aldık. Satış ve ödeme sürecinde her şey çok iyiydi ilgi tastamamdı. 14haziranda ürünlerim teslim oldu. Fakat 6adet kırlent eksikti. Firma Samsun yetkilisine ulaşıp eksikliği belirttim en kısa zamanda gönderileceği söylendi. Bugün tarih 9 Ağustos. Bu tarihe kadar defalarca kez yetkiliyle görüştük her seferinde kırlentler unutuldu bir karışıklık oldu. Ben görüşüp dönüş yapacağım denildi aradan bir hafta geçti. Ben aradığımda tekrar aynı görüşme gerçekleşti fakat hala eksik kırlentler gönderilmedi. 6adet kırlentin Samsun'a sevkiyat yapılması ya da sorun sebebi olmaları gereğiyle tarafıma kargolanması ne kadar zor olabilir anlamıyorum. Firmanın sorumsuz tutumundan şikayetçiyim ve gereğinin acilen yapılmasını istiyorum.

Burcu
Burcu
13 Ağustos 2024 17:28

Teşekkürler

Zümra
Zümra

Burcu Hanım merhabalar, Yaşanılan aksaklık için sizin adınıza bizlerde çok üzgünüz. Yorumlarınız bizler için çok kıymetli. Sorunun giderilerek kırlentlerinizin size ulaştırılması konusunda elimizden geleni yaptık. Şu an mutlu olmanız ve tüm ekip arkadaşlarımız olarak bizleri ilgili hatırlamanız çok sevindirici. Sizleri her zaman iyi ağırlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Koltuklarınızı iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Samsun Nill's olarak bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkürler.

25 Haziran 2025 15:02

08 Ocak 2025 21:23
Eksik Kırlent Ve İlgisiz Hizmet
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Mobilya Teslimatında Gecikme Ve Yanlış Ürün Sorunu

16 Temmuz 2025 17:47