Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
01 Nisan 2024 00:18

Nike mi? Barçın mı? 2 ayda darmadağın olan Nike spor ayakkabı!
Nike satın almadan önce ne aldığınızı görün istedim.! Göre-TEX Özellikli 2 aylık ayakkabı fotoğraflardaki gibi birçok yerinden dağıldı, söküldü, süngerler fışkırdı.
AVM de sadece Nike amblemi olan mağazadan satın aldığım ürünü aynı mağazaya geri götürdüm fakat inceleme sonrası ürün bize olduğu gibi geri verildi maalesef.
Bizim yaş kuşağı bilir. Bizler deri, gerçek spor ayakkabılar giyen şanslı bir nesildik. Şimdi çocuklarımıza bu ayakkabıların olması gereken kaliteli malzemelerden yapılan ayakkabılar olmadığını anlatsakta görmedikleri için bilemiyorlar. Kimyasal plastik türevi sağlıksız ürünlerden üretilen bu ucuz maliyetli ürünler maalesef hem bu kadar kalitesiz ve sağlıksız hem bir o kadar daha da astronomik pahalı. Tüm bunlara rağmen bari olması gerektiği gibi bir süre giyebilse çocuklar. Maalesef tüm bu şartlara rağmen resimlerdeki gibi dağılan bu ayakkabıyı mağazaya geri götür. Takip et. Tekrar geri almaya git. Buna ne demek lazım? Mağazada koca bir Nike amblemi var ama Barçın Spor diye bir şirketten satın almış oluyorsunuz ürünleri. Çağrı merkezinde telefona bakan yok. Mağazadan ayakkabınızın iadesi kabul edilmedi diye aramaya tenezzül eden hiç yok. Anlayacağınız satarken size gösterilen ilgi mağazadan çıktığınız anda bitiyor. Yazık... Hangi noktaya üzüleyim bilemedim. Tutacak bir yeri yok. Kalite yerlerde, sağlamlıktan eser yok. Müşteri hizmetleri yerlerde. Hatta Nike nin mağazasıymış gibi tabelalar koyulup Barçın Spor diye bir mağazadan alışveriş yapılıyor olması durumu kendimi kandırılmış gibi hissettirdi gerçekten.

21 Mayıs 2024 10:05

Nike dilinde süngeri görünen sökük ayakkabı. Ayakkabıyı birkaç gün giydikten sonra dilinde bağcıkların geçmesi için bırakılan kesitin yandan süngerinin taştığını, sökük görüntüyü fark ettim. Mağazaya iadeye götürdüğümde aynı ürünün rafta duranında da aynı sorunun bulunduğunu gördüm

Usta
Usta
Benzer Şikayeti Var

Sen bunu kendin yırtmışsın ben 4 kere aldım 4 düde kayıtsız sartsız değişti sen giyip değiştirmek için yırtmışsın anlıyorlar

Nike Ayakkabısındaki Yoğun Koku Ve İç Topuk Bozulması Nedeniyle İade Talebi

Melek
31 Aralık 2025 01:41
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Dört Ayda Açılan Nike Air 270 İçin Sorumluluk Neden Tüketiciye Yüklendi

Onur