Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Nexus Güzellik Merkezi Müşteri Mağduriyeti

08 Ağustos 2023 10:21

Nexus Zeytinburnu şubesinde lazer epilasyona başladım. Üst bacak ve kol paketi alacakken çene altımda 3-5 tane tüy için de bana paket teklif ettiler. Kabul ettim, ödememi yaptım. Müdahale eden uzmanlar yüzüme Jilet sürdü süreç boyunca. İşleyişi bilmediğimden sorgu sual etmedim. Bir süre sonra doğal olarak yüzümdeki kıllar sertleşmeye ve çoğalmaya başladı. Seanslarım bittiğinde artık yanaklarıma kadar yayılmıştı. Daha sonra Nexus Bahçelievler şubesiyle görüştüm. Bu durumun kendi hataları olduğunu söyledim ve telafi etmelerini rica ettim. Bana 6 seans verdiler. Bunun yetmeyebileceğini, sonrasında ne olacağını sordum Bahçelievler şubesindeki müdüre. Bittikten sonra duruma bakıp tekrar görüşürüz dedi. Seanslarım bitti, hafiften azalmalar oldu ama hala ilk geldiğimden daha fazla kılım var. Müdürle tekrar görüşmek istedim benimle görüşmedi. Yapabileceğimiz bu, iğneli epilasyona gidin dedi. İğneli epilasyona gitmem gerekiyorsa beni siz yönlendirmelisiniz bu sizin hatanız siz telafi etmelisiniz. Bu kuruma ödediğimiz paranın haddi hesabı yok. Hizmet alacağım yerde yüzümü daha kötü hale getirip bıraktılar. Onca zaman harcanan vaktimi söylemiyorum bile ki en önemlisi bu. Genel merkezi arayıp en yetkili kişiyle görüştüğümde, adını hatırlamıyorum A**, A**, A**, a ile başlayan bir isimdi, aynı şeyleri söyleyip bana sesini yükseltip telefonu suratıma kapattı. Hayatım boyunca hiçbir kurumda böyle bir terbiyesizliğe maruz kalmadım. Mağdur ettikleri insanlarla iletişim bile kuramayan bu kişileri kurumlarınızda nasıl barındırıyorsunuz anlamıyorum.

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 18:19
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Hizmetinde Hijyen, Personel Ve Sonuç Problemleri Yaşadım

14 Temmuz 2025 15:38
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 21:26
Eylül Öztürk Bahçeşehir Şubesi Çalışanların Tavrı

04 Nisan 2025 11:08
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 09:38