Next (Nextdirect.com) Next Gümrük Parasını Ödediğim Ürünü Göndermiyor

28 Ağustos 2024 17:38

Next siparişin parasını aldı. Skynet gümrük parasını aldı. Ürün bana gelmeden Londra'da firmaya geri döndü. Gümrük parası, Next'ten siparişin parasını nasıl geri alacağım? Hadi Next'in müşteri hizmetleri var, Skynet'in o da yok. Para uçtu. Başarılı gümrük ödemesi dedi. Parayı aldı.

Sayın Next Müşterimiz,

Gümrük Kanunu’nda yapılan yeni değişiklik sonrası,

Herhangi bir sipariş limiti olmaksızın dilediğiniz tutarda ister 150 EUR üstü ve isterseniz 1000 EUR ve hatta 10.000 EUR tutarında dahi sipariş yapabilirsiniz. Kendi adınıza ayda sınırsız şekilde 5 adetten daha fazla sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz aylık 50 farklı sipariş oluşturabilirsiniz. Yeni sistemde ödemeniz gereken vergi oranı artık %30 değil, yeni oran olan %60 olarak hesaplanacaktır. Yeni sistemde yine verdiğiniz sipariş sonrası aşağıdaki link üzerinden takip numaranız ile ödeme yapabilirsiniz. https://www.shipsland.com/payment bu mesaja inanmamalıydım.

(150 EUR tutarına kadar hizmet bedeli 5 GBP, 150 EUR ila 500 EUR tutarı arasında 15 GBP ve 500 EUR ila 5.000 EUR üstü siparişleriniz için ise hizmet bedeli 35 GBP’dir)

Mağdurum.

086692388495 Sender Ref 770024772482335

Yorumlar (6)

Melike

Merhaba ben de sipariş vereceğim ama bu mesaj doğrumu terlik sandalet vs. Almasak normal kıyafet alabiliyor muyuz? 30 Euro sınırı var mı?

Beyza

Ya ben de çocuk için bot sandalet terlik sipariş verdim ama arkadaş terlik siparişi vermişti onunki geldi siz kiminle irtibat sağladınız gümrük de ödemiştim onlar da geri verilecek mi

Rabia

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum bu mail spam olabilir mı acaba

Buket

Yeni mail geldi. Ayakkabı sandalet terlik bot alamıyormuşuz. Hiç alamıyoruz.

Beyza

Merhabalar aynı sorunu ben de yaşıyorum siz çözebildiniz mi beni de bilgilendirir misiniz acaba?

Buket

Ayakkabı terlik sandalet bot yurt dışından alamıyormuşuz. Hiç alamıyoruz ucuz pahalı. Parayı geri ödeyeceklermiş. Ooof of.

10 Eylül 2023 12:04
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Converse İşlem Süreci Hakkında

07 Ağustos 2024 17:31
Emel sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 14:12