Karadeniz sonuçtan hiç memnun değil

Newatherm, Kombi Arızası, İlgisizlik Ve Saygısızlık

Karadeniz
06 Aralık 2023 19:03

Newatherm İklimlendirme'ye kombimizin arızalanması üzerine başvurduk. 'Eğer arıza gazla alakalı ise garanti kapsamına girmez ve ücret alırız' dediler. Biz de gazı kontrol ettirdik ve bir sorun olmadığını öğrendik. Daha sonra tekrar iletişime geçtik ve üç dört gün sonra servis geldi. Servis, bir parçanın bozulduğunu söyleyip onu değiştirdi ancak arıza düzelmedi. Dört beş gün daha bekledikten sonra başka bir parça değiştirildi ama yine sorun çözülmedi. Sonra 'Rize'den ekip gelip bakacak, ben haber vereceğim' dediler. Servis bir haftayı geçmesine rağmen kimse gelmedi. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdiğimde, hanımefendi beni azarlar gibi 'kaydınız oluşturulmamış, gelmediler' dedi. 'Demek ki kaydımızı oluşturmamışlar' demem gerektiğini söyledi. Ben, bir müşteri temsilcisinden böyle hakaret vari bir tepkiyle karşılaşmadım. Toplamda üç hafta oldu ve bu süre zarfında dükkanı elektrikli ısıtıcılarla ısıtmaya çalıştık. Elektrik faturamız yüksek geldi ve üstüne üstlük hastalandık. Hayatımda ilk defa bu kadar mağdur edildiğimizi hissettim ve üstelik müşteri temsilcisinin konuşmamızı düzeltmeye çalıştığına şahit oldum.

Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Kombi Arızası Ve Servis Sorunları

10 Ekim 2024 22:47
Garantili Kombi Arızası Ve Servis Sorunları
Ela sonuçtan hiç memnun değil

Newatherm Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı

14 Ocak 2025 13:20

30 Kasım 2023 20:55

Yeni Alınan Kombinin Sürekli 01 Hatası Vermesi Ve Sorunun Giderilememesi

26 Ekim 2025 18:57
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Kombide Sürekli F Arızası Ve Yetersiz Servis Deneyimi

10 Haziran 2025 17:06