18 Kasım 2023 14:544.922
Merve'nin Teşekkür Mesajı
Banu hanımın sorunumla ilgili yardımcı olması beni çok mutlu etti markaya ve New Well e çok teşekkür ederim 😍

Dün A101'den New Well markasının serum fondötenini ve likit allığını aldım. Bugün açıp yüzüme sürdüğümde, gözeneklerimin içi yanıyormuş gibi hissettim ve anında yüzümde kabarcıklar oluştu. Sadece bilindik bir marka olduğu için almış olduğum New Well ürünlerinden böyle bir tepki beklemezdim.

20 Kasım 2023 09:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar merve hanım Öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için firmamızın özür dileklerini lütfen kabul edin. En kısa sürede yetkili departman sizler ile iletişime geçecektir. saygılarımızla

20 Kasım 2023 13:27

New Well Temizleme Suyu Sivilce Yaptı

Hümeyra
Hümeyra
New Well
25 Şubat 2024 01:181.432

"Banu Hanım iletişime geçti, çok sıcak ve içten bir görüşme sağladık kendisiyle. Açıklamalarıyla beni oldukça tatmin etti ve özür mahiyetinde hediye gönderecekleri ilettiler. Ürününün ve müşterisinin arkasında duran bir marka olduğu için teşekkürler"

New Well Temizleme Suyu Sivilce Yaptı

Yeliz
17 Nisan 2024 08:2511.251

Merhaba, Newwell markasının 3 kremini aldım besleyici beyazlatıcı kremini ve ton eşitleyici kremlerimi kullandım. Alnımd...

New Well Güneş Kremi Leke Giderici Serum

Sare
29 Ocak 2024 18:329.084

"New Well Banu hanıma çok teşekkür ediyorum ürünleri tanıtmasına ve ürünün arkasında durup bizzat aramaları bilgi vermeleri takdire şayan Türk firmasının böyle ilgili olması beni çok mutlu etti"

Hacer
28 Mart 2024 15:017.564

"New Welle ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum markalarının arkasında durmaları çok kısa sürede iletişime geçmeleri beni hayran bıraktı çok minnettarım mağduriyetim hemen giderildi teşekkürler 🙏🏼"

Tümünü Gör
New Well Doğal Işıltılı Krem Aydınlatıcının Yarısı Boş Geldi

New Well DoğalIşıltılı Krem Aydınlatıcının Yarısı Boş Geldi

Esma
New Well Patlak Gelen Roll On

New Well PatlakGelen Roll On

Metin
New Well'den Aldığım Maskaram Akıtıyor Sürekli!

New Well'denAldığım Maskaram Akıtıyor Sürekli!

Şevval
New Well Prebiotic Tonik Zamanla Neredeyse Hiç Kullanılmadan Bozulması!

New WellPrebiotic Tonik Zamanla Neredeyse Hiç Kullanılmadan Bozulması!

Ebrar
New Well Probiotic Micellar Suyu İçinde Ne Var?

New WellProbiotic Micellar Suyu İçinde Ne Var?

Ümmügülsüm
New Well Güneş Kremi SKT'ye 2 Yıl Olmasına Rağmen Bozuk Çıktı!

New Well GüneşKremi SKT'ye 2 Yıl Olmasına Rağmen Bozuk Çıktı!

Kübra