Esra sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 17:14

2023 Nisan ayında New Balance Suadiye mağazasından aldığım ve elimde fişi de bulunan ayakkabı, üzerinden tam bir yaz geçmeden ve kışın hiç giymeden kenarlarında ve tabanında açılma gösterdi. Ürünün erkek modelini eşim de kullanıyordu ve benzer bir problemi kendisi de yaşadı; üstelik ayakkabı daha çok giyilmişti. Eşim şikayet talebinde bulunmuş ve bu modelde bu sorunla karşılaştıklarını, bundan dolayı ürün değişimini gerçekleştireceklerini söylemişlerdi. Ben de ayakkabıda kronikleşen bu sorunu yaşamaya başladım. Ancak marka, benim ürünüm için red cevabı vermiş ve bu durum beni mağdur etmiştir.

12 Mart 2024 08:09 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, Ürün inceleme işlemleriniz uzman kadromuz tarafından titizlikle yürütülmektedir. İnceleme sonucunda ürününüz için materyal veya üretim kaynaklı hata bulgusuna rastlanmamıştır. Tüketici kanunu çerçevesinde ürününüz için ikinci bir inceleme talep edebilirsiniz. Saygılarımızla, New Balance

Esra
Esra
12 Mart 2024 13:14

Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum ancak hiçbir çözüm önerisi içermeyen ürünün arkasında durmayan bir duruş sergilemenizi de şaşkınlıkla karşılıyorum. Fotoğraflarda az giyildiği ve düzgün kullanıldığı çok açıkça görülen üstelik fişi de bulunan bu ürün bir zaman sonra kullanılamaz hale geldiğinde mağduriyetim ne olacak? Ayakkabının tabanına muadil bir çok markadan ürün kullandım ve inanın hiç birinde ayakkabı tabanından ayrılmadı. Satış sonrası çözümsüzlüğünüz beni bir müşteri olarak hayal kırıklığına uğrattı. Bundan sonrasında asla bir ürününüzü ne çevreme ne aileme tavsiye ederim. Ancak şunu da merak etmeden geçemiyorum bu tavır bu ülke sınırlarında mı geçerli Avrupa veya Amerika'da satın alım belgesi olan üzerinden 1 yıl geçmemiş bir üründe benzer şikayetler olduğunda da böyle bir duruş mu sergiliyorsunuz?

İbrahim
27 Şubat 2024 16:42

06 Şubat 2024 22:53
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 11:34
new-balance-kalitesizligi-ve-musteriyi-suclamalari-7.pdf
Gül sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 18:32

29 Mart 2024 11:03
New Balance, Mağdur Etti!