New Balance 574 Ayakkabım Yırtıldı

23 Kasım 2023 17:01

Güney Amerika, Şili ülkesinden New Balance markasının 574 model bir ayakkabı aldım ve daha bir ay bile giymeden kenarından yırtıldı. Aynı ayakkabıdan eşime de aldık. Onun ayakkabısı da aynı şekilde yırtılmaya başladı. Global bir marka olduğu için bu siteye yazıyorum, umarım çözüm bulurlar.

24 Kasım 2023 08:50 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhabalar, Yurtdışı faturalı ürünlerde tarafımızca işlem sağlanamamaktadır. Söz konusu durum için ürünü satın almış olduğunuz yer ile iletişime geçerek destek talep etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, New Balance

27 Eylül 2025 17:19

11 Temmuz 2024 12:03
New Balance 530 File Yırtılması
New Balance 530 File Yırtılması

24 Ekim 2025 08:41

New Balance Ayakkabıda Beklenmedik Kalite Sorunu

29 Eylül 2024 16:11
Nergis sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Sorunu İki Kez Yaşadım: New Balance Ayakkabılarda Kısa Sürede Yırtılma Ve Kalite Hayal Kırıklığı

21 Mayıs 2025 17:19